Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: maart 2019 (pagina 1 van 2)

Aardappelras Irene

De Irejongens-van-de-klei-irene2ne is een echte kleiaardappel die met name in Noord-Nederland geteeld en gegeten wordt. De Irene is een zeer kruimige aardappel die tijdens het koken uit elkaar valt. Ze wordt daardoor veel gebruikt voor winterse kost als stamppot, puree en in de soep. De Irene is een vrij late aardappel en is vanaf oktober tot en met circa april verkrijgbaar.

Lees meer »

dadels gevuld met geitenkaas en walnoten

dadels gevuld met geitenkaas en walnoten

dadels gevuld met geitenkaas en walnoten

https://gerechtenweb.blog/2019/03/17/dadels-gevuld-met-geitenkaas-en-walnoten/

Deze dadels gevuld met geitenkaas en walnoten zijn een zeer eenvoudig maar heel lekker aperitiefhapje. Drie ingrediënten, niet meer, niet minder. Meer moet dat niet zijn.

Het was deze week weer familiefeestje. Zoals gewoonlijk was er weer veel verwarring over wie wat maakt en hoe. Het risico bestond dat we ofwel geen eten hebben, ofwel alles dubbel.… Lees meer »

Bag to eliminate the sexual features of the doll

ここに人々が性の人形を愛する誇りに思う都市そして国がある。
2008年に、インターネットで検索可能な人形に基づく調査は、フィリピンが高く、オーストラリアとアメリカがそれに続いたことを示しました。シドニーとメルボルンで最も人気のあるセックス人形、次にロサンゼルスとシカゴ。

あなたは何について話していますか – あなたはあなた自身のためにこれらのラブドール写真のうちのいくつかを見たいですか?私はあなたが尋ねたことをとても嬉しく思います!
あなたが法定年齢に達していて、あなたの体が喜んでいるなら、あなたは本物の人形、男の子の人形、解剖学的人形、そしてRabudollであなたの疲れた角質の目を楽しむことができます。しかし注意してください – あなたはあなたが見るものを見ることはできません。

 

オランダの妻はオランダのオーブンよりも優れています。
現代ダッチワイフの初期のバージョンは、17世紀のヨーロッパの船員によって手縫いされた革で作られた美しく雌しべをしたハンドピースでした。フランス人はこれらの嫌な小さなポケット(旅行婦人)と呼びました。その当時、オランダの船員は日本人と多くの取引をしていました、そして日本人はこれらの小さなオナニーアシスタントを「オランダの妻」と呼び始めました。現代においても、多くの日本人はいまだにハイテクシリコーンのラブドールを「オランダの妻」と呼んでいます。

性人形は、性と友情に利益をもたらすだけでなく – カープールレーンに入ることも可能にします。
私達が皆知っているように、多くの社会的に無責任な嘲笑者は、カープールレーンを下に置くことによって社会を不当に欺くために彼らの車の助手席にセックス人形を拘束するでしょう。偽の人形は2人目の乗客です。

二度とファックしたくない場合は、レインコートとして使用できます。
オランダの芸術家は、防水パーカーで雨具をかぶった「スポンサー」である50人のブラストリアルドールを一新するために、ほぼ不健康な時間を費やしました。声明によると:

これらの人形はとても醜くて下品で、美しいものに変えるのは私にとって挑戦です。人形は何かを伝える手段です…人々はほとんど理解できない爆発の人形のようにではなく、醜いものとセックスをすることができます…私は人形をに変える人形の性的機能を排除するためのジャケットやバッグ。

ブラストセックス人形に人を触れさせるのは違法です。
フロリダ州ケープコーラルの(51歳)は、これが「難しい」方法であると判断した。彼のスーパーマーケットの駐車場でキスがしているのを発見し、その1つに触れるのは「非常に不適切」だった。爆発人形について

これらのセックス人形がよりリアルであるほど、彼らはますます恥ずかしくなります。
1970年、日本のロボティクスエンジニアは、「考えられない谷」という用語を使用して、観察された現象、つまりより厄介であることが判明したより現実的なロボットの出現を説明しました。ロボットがまだロボットのようにはっきり見える場合、人々は通常ロボットを受け入れることができますが、完全にはそうではないがほぼ完全に人間的に見える場合、私たちは彼らに嫌がらせをします。そのため、大人ラブドールのように性の人形が住み始めるほど、それを見つけるのが難しくなります…それは困難になります。

https://codepen.io/yamamoto123/pen/moBgXb

https://www.vingle.net/posts/2582245Lees meer »

Informatie Fodmap

Zoals jullie waarschijnlijk gezien hebben in het kookboek ‘Fodmap’ staat daar bij de tips informatie over de Fodmap’s die mogelijk in het recept zitten. Deze informatie komt uit de Fodmap app van de Monash University. Deze app wordt regelmatig bijgewerkt, maar uiteraard is het voor mij niet mogelijk om alle recepten steeds te moeten aanpassen.  De informatie die ik aangeef is van de datum dat het recept is geplaatst, er kunnen dus kleine wijzigingen zijn omdat de Monash University continue onderzoek doet en de eerdere uitslagen soms wat aangepast worden.… Lees meer »

9 Verrassende appeltaart recepten

appeltaart-met-amandelen

Wat is er nu lekkerder dan thuis komen en verwelkomt worden door de geur van versgebakken appeltaart!? Deze blog staat helemaal in het teken van appeltaart en appel baksels. We gaan de hele wereld langs om een aantal verschillende manieren van appeltaarten in kaart te brengen… Lees meer »

Zelfgemaakt gebak (ver)kopen via Gebakplaats

Een taart wordt overhandigd tussen twee personen

Op Gebakplaats komen hobbybakkers en liefhebbers van gebak samen

Recent is een nieuw platform gelanceerd waarop hobbybakkers hun producten te koop aan kunnen bieden aan gebakliefhebbers uit de buurt. Mensen die op zoek zijn naar gebak kunnen het hier vinden. Er kunnen ook speciale bestellingen gedaan worden bij hobbybakkers die zich hebben aangemeld.

Alle hobbybakkers zijn welkom

Gebakplaats is bedoeld voor mensen die voor hun hobby bakken en daarom is iedereen welkom om zijn of haar gebak aan te bieden op het platform.… Lees meer »

Diner aan huis

Steeds vaker komt het voor dat er wordt gekozen voor een thuiskok in plaats van uit eten te gaan naar een restaurant. Thuiskoks en cateraars hebben hier de laatste jaren handig op ingespeeld en hun concept vanuit het restaurant overgebracht naar de catering wereld. En dat heeft veel goeds gebracht maar ook tot een wildgroei aan zzp-ers die zijn gestart als prive-kok.… Lees meer »

nieuw ! maar niet in het schap ..

not-for-sale-sign

oh oh oh wat was er een hoop  leuk voedsel nieuws deze week .

althans het lijkt zo , maar ja soms is wat het lijkt niet wat het is of zo iets .

en zoals iemand al terecht op merkte , we komen natuurlijk wel weer dicht in de buurt van 1 april.

het probleem is alleen dat je het niet in de supers kan kopen , en sommige al helemaal niet , nowhere , nergens .Lees meer »

zuiders gnocchi met gele paprika

zuiderse gnocchi met gele paprika

zuiderse gnocchi met gele paprika

https://gerechtenweb.blog/2019/03/08/zuiderse-gnocchi-met-gele-paprika/

Toen ik met carnaval de gnocchi in kaneelboter maakte, viel het me op dat ik geen enkel recept met gnocchi op gerechtenwebgepubliceerd heb. Met Schupfnudeln, de Duitse versie, heb ik al wel recepten online, en natuurlijk eindeloos veel pasta. Maar geen gnocchi. Daarom nu direct na carnaval deze zuiderse gnocchi met gele paprika.… Lees meer »

Voorbereiding(en) groeiseizoen 2019

 

En dan is het hele weekend mooi droog en best wel lekker weer om de moestuin voor te bereiden op het seizoen 2019.

De zaden voor 2019 waren al ingekocht, de poters moeten nog komen maar het begint nu toch wel weer te kriebelen. We willen aan de gang. De afgelopen herfst was het zo vaak erg nat zodat we nog niet alle bedden klaar hebben voor het nieuwe seizoen, naast het feit dat we deze week net de laatste groente (winterprei, boerenkool en winterwortel) hebben geoogst.… Lees meer »

Oudere posts