Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: september 2018

Nieuwe leuke website met inspiratie voor koolhydraat arme recepten

Op zoek naar inspiratie voor koolhydraat arme recepten?

Niet zozeer met vervangers voor aardappels, brood, rijst of pasta, maar gewoon lekkere recepten.

Uiteraard zonder pakjes of zakjes en ook geschikt voor niet-koolhydraatarmen

http://www.miboco.nlLees meer »

Tijd voor Bewuste Visweek!

RS6467_horizontal-recipe-FL-01
Het is weer zover, voor de 6e keer is het Bewuste Visweek! Van 24-09-2018 t/m 30-09-2018 staat Smulweb in het teken van verantwoorde visrecepten.  Tijd om samen te ontdekken waarom het goed is om even stil te staan bij dat visje op je bord.  Hoe weet je waar het vandaan komt en of het een duurzame vis is?Lees meer »

No-Waste Wijn

‘Weggooien is zo zonde!’ Daar ben ik mee opgegroeid. Zeker als het ‘geleefd’ heeft, zoals vis of vlees, wordt bij ons wel 2x nagedacht voor dat iets weggegooid wordt. Maar tegenwoordig krijgen ook steeds vaker brood, kaas, rijst en groenten resten een tweede leven. Daarbij helpt het ook dat ik  graag veel kleine gangen neerzet als er vrienden komen eten.

De no-waste workshop van Puck Kerkhoven was weer een mooie aanvulling op alles wat ik al wist over koken met restjes en no-waste.… Lees meer »

Onderzoek merkbeleving door studenten van de TU Delft

Beste lezer,

Namens de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen, doen wij als derdejaars studenten een onderzoek naar de merkbeleving van het merk Tefal. Dit onderzoek is volledig anoniem en duurt ongeveer 5 minuten. Tevens zijn er geen goede of foute antwoorden, wij zijn slechts benieuwd naar de merkbeleving van Tefal door de ogen van de consument.

Het zou ons erg helpen als u de tijd zou willen nemen om deze enquête in te vullen en bij te dragen aan ons onderzoek!… Lees meer »

5 x heartwarming soeprecepten

Van deze 5 soeprecepten word jij komend seizoen erg blij. Het sombere weer, de regen en de warme chocomelk komen er weer aan. Dat betekent ook dat we steeds meer zin krijgen in lekkere warme gerechten. Ik ben dol op soep omdat het zo makkelijk te maken is en altijd lekker en ‘heartwarming’ is. Dit zijn mijn 5 favoriete soeprecepten.… Lees meer »

Verwijderen Eigen recept

Hoe kan ik een recept verwijderen uit Eigen recept?… Lees meer »