Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: augustus 2018

Proost op je overwinning met een glas wijn!

Passievrouwen

Vandaag plaatsen we een nieuwe blog van de #girlstalk tag. Deze blog is geschreven door Tamara van Passievrouwen. Zij deelt weer haar favoriete wijnmomenten. Een tegenslag of een overwinning, een glaasje wijn hoort erbij! Lees snel verder voor haar verhaal.Lees meer »

Vier je overwinning met een glaasje wijn!

[gesponsord] 

Passievrouwen

Vandaag plaatsen we een nieuwe blog van de #girlstalk tag. Deze blog is geschreven door Tamara van Passievrouwen.  Zij deelt weer haar favoriete wijnmomenten. Een tegenslag of een overwinning, een glaasje wijn hoort erbij! Lees snel verder voor haar verhaal.Lees meer »

Help de wereld verbeteren.

broodtaart

Help de wereld te verbeteren.

Dagelijks worden, in Nederland alleen, ruim 400.000 broden weggegooid. Per jaar komt dit neer op circa 127 miljoen kilo brood (Prooijen & Durlacher, 2017). Dat moet anders!

Help mee. Hoe?

Vul de enquête in

Doe mee met de wedstrijd.… Lees meer »

Een heerlijke Parelcouscoussalade met Duitse biefstuk

Ok, wil je wel eens wat anders eten dan een aardappeltje met groene en vlees? Dan heb ik hier een heel lekker recept voor je. Een Parelcouscoussalade met lekkere biefstuk. Zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Het is een gerecht wat je snel kunt klaarmaken, wat ik zelf als een groot voordeel zie. Ook is het niet heel moeilijk om te maken.… Lees meer »

Jumbo neemt Smulweb over

That does it. De grootste en goorste klotewinkel van NL en omstreken gaat Smul overnemen. Ik print al mijn recepten uit en verwijder mijn account.. Succes allemaal, I’m history here…

 … Lees meer »

Kaasprobleem

Ik heb een klein probleempje. Ik ben allergie’s voor kaas! En dan ook echt voor alle soorten kaas! Nee, het is nog erger. Ik ben niet alleen allergie’s, ik vindt het ook vies. Echt vies! Hoe het er uit ziet! Hoe het ruikt! Hoe het voelt! Ik kan geen kaasboer voorbij lopen zonder te kokken! Serieus! En dan heb ik het nog niet gehad over wat de lucht van gesmolten kaas bij me doet.… Lees meer »

Grootmoeders Appeltaart Recept- het lekkerste appeltaart recept

Onlangs weer een nieuw appeltaart recept geprobeerd. Hoewel nieuw niet helemaal het goede woord is. Het gaat namelijk om Oma’s Appeltaart Recept. Waarschijnlijk het oudste appeltaart recept dat bestaat. Wat mij betreft in ieder geval het lekkerste. Ik heb het recept hier gevonden: https://www.appeltaartrecept.info/omas-appeltaart/

Ik kan oprecht het recept aan iedereen aanbevelen. Het fijne is dat het niet alleen lekker is, maar ook simpel te maken.… Lees meer »

Heerlijk Rabarber

Rabarber Koken zonder Suiker met sinaasappel Bekijk dit Heerlijke Recept voor Rabarber Compote

 … Lees meer »