Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: januari 2018 (pagina 1 van 2)

About me

Mam na imię Mikołaj, mam 37 lat. Wykonuję coraz rzadziej spotykany zawód – jestem szewcem. Zawsze udawało mi się zarobić na życie, jednak od kilku lat zauważam wzrost zainteresowania moimi usługami. To sprawiło, że wynająłem większy lokal oraz zdecydowałem się na leasing pracowniczy. W tej chwili pracuje u mnie jeszcze trzech szewców. Cieszy mnie, że ludzie coraz częściej wolą naprawiać niż wyrzucać swoje rzeczy.… Lees meer »

Kissing cookies

KoekjesDit recept is een basis recept voor simpele en snelle koekjes die verrukkelijk smaken. Met dit eenvoudige recept kun je alle kanten op, je kunt er wat cacao bij doen om er chocolade koekjes van te maken. Je kunt er natuurlijk ook gewoon een paasei in drukken of er glazuur op doen. Het is maar wat je zelf lekker vindt en hoeveel moeite je ervoor wilt doen.… Lees meer »

Spaghetti met spinazie en garnalen

spagetti-SpinazieZin om vanavond weer lekker Italiaans te gaan eten, dan raden wij het pastagerecht ‘Spaghetti met spinazie en garnalen’ sterk aan. Dit heerlijke gerecht is een feestje op je bord en daarnaast ook nog eens zeer gemakkelijk te bereiden. Bekijk hieronder hoe jij dit pastagerecht kan maken.

Welke ingrediënten heb ik nodig?

150 gram spinazie
Ui
Teentje knoflook
150 gram spaghetti
125 milliliter crème fraîche
Eetlepel pesto
100 gram garnalen
Olie
Peper
Zout
2 eetlepels Parmezaanse kaas

Hoe maak ik ‘Spaghetti met spinazie en garnalen‘?… Lees meer »

Pastadeeg

PastadeegPasta is het lekkerste als het vers is, dat is natuurlijk logisch. Het is daarom altijd de moeite waard om de pasta zelf te maken en hiervoor is pastadeeg noodzakelijk. Bekijk hieronder hoe jij pastadeeg kan gaan maken. De bereidingstijd van pastadeeg is tussen de dertig en zestig minuten.

Welke ingrediënten heb ik nodig?

400 gram aan harde tarwe
Vier eieren
Twee eetlepels olijfolie
Theelepel zout

Welke benodigdheden heb ik nodig?… Lees meer »

Spruitjes

Spruitjes
Spruitjes zijn een echte herfst- en wintergroente, maar dat wil niet zeggen dat je spruiten niet in de zomermaanden kunt eten, want je kunt er bijvoorbeeld een heerlijke salade van maken. Het is een groente die niet iedereen graag lust, maar er zijn heel veel mogelijkheden om spruitjes echt lekker klaar te maken.

Spruitjes Koken – de ‘gewone’ manier van bereiden
Spruitjes Bakken
Spruitjes met een sausje
Spruiten Schotel
Spruiten Stamppot

En nog veel meer bereidingen.… Lees meer »

the typical fish and chips

onze fish and chips, een engelse invloed die door de wereld is gegaan als een raket, maar het heeft een reis afgelegt om naar Engeland te komen. de fish als de chips waren eerst ook gescheiden. In engeland is het samen gekomen.

de frieten/patat of fries komen uit belgieen, het is al ontstaan rond 1680. Dorpen als Namen, Andenne en Dinant hadden de gewoonte om te vissen in De Maas en dat te frituren in kleine stukjes vis.… Lees meer »

copycat curiosity killed the crab

heinz1

in het kort ,  copycat dinners , das gewoon namaken van eten van bekende restaurants , fastfood ketens ( 90 % ) etc.

niet te verwarren met food clonen , zoals schaap dolly  en de nieuwe trends zoals tonijn  &  kip .

misschien wel noodzaak, omdat we onze wereld toch redelijk naar de klote helpen , maar goed daar moeten we maar nog eens een ander stukje over schrijven.Lees meer »

Robin surArnold

44 year-old Cruise director Robin surArnold  is totally hooked on local seo packages taking photographs, calligraphy. He get his stimulus by visiting different locations and regions like for example to Saint Johns,Antigua And Barbuda.… Lees meer »

de perfecte pittige maar toch zoete goulash

laatst ging ik uit eten bij de burgerking en daar hadden ze toch een lekkere goulash.

De verhouding van het zoete vlees en de hitte van de stenen die er toch wel tussen uitsprong was zeer smullen. Het had een zeer culinair pookje. Alleen was het wel jammer dat de kok de pook van de open haard per ongeluk in de goulash had laten zitten.… Lees meer »

Professional seo winter sport

Treasurer Bennet Wagner hobbies include professional seo service winter sport, crafts (unspecified). The things he prize most is checking out and making your way to new places and nations around the world specially to San Pedro Sula, Honduras.… Lees meer »

Oudere posts