Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: juni 2017

kerst 2017

kerst2017

Of ik wel goed bij me hoofd ben? hmm nee & ja .

ik ben vroeg , dat gezegd hebbende , maar dat komt niet van me zelf.

me Engelse vrienden zijn er master in, het is paas geweest , dus hup ! aan de kerst.

Lees meer

Tandarts? Ziekenhuis!

Kom zojuist van mijn tandarts af ivm mijn kaakontsteking.

Deze heeft me met spoed doorverwezen naar het ziekenhuis in Uden naar de kaakchirurg, het moet onmiddellijk behandeld worden.

Anders is er een kans op levensgevaar mocht het helemaal fout lopen. Ik ben nog nooit zo bang geweest en hoop zo snel mogelijk geholpen te worden!

Om 16.00 u moet ik er zijn en zal dan denk ik direct geholpen worden en een nachtje moeten blijven.

Hopelijk horen jullie snel weer van me, duim ajb voor me dat het allemaal goed gaat en ik morgen weer gezond en wel op Smul snuffel???

Lees meer

Smulweb’s Favorieten

bbq diner tafelBenieuwd naar de favorieten recepten van Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat wij de 5 leukste, lekkerste of origineelste recepten vonden van afgelopen week.  Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!

1. Steak Arepa's

Arepa's zijn maisbroodjes uit Zuid-Amerika. Je kan deze broodjes bereiden op de barbecue!

beef arepa's

2. Aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm en mierikswortelcrème

Lees meer

Praca

Pasjonujesz się tworzeniem oprogramowania i nowczesnych rozwiązań? Chcesz pracować w dynamicznym zespole nad prestiżowymi projektami? Aplikuj na stanowisko programisty C++ http://altimi.com/praca-it/c++/ w firmie Altimi Software House. Będziesz miał/a możliwość ciągłego rozwoju i podnoszenia swoich kwalifikacji oraz pakiet świadczeń dodatkowych.

Lees meer

Smulweb's Favorieten

rabarber taartBenieuwd naar de favorieten recepten van Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat wij de 5 leukste, lekkerste of origineelste recepten vonden van afgelopen week.  Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!

1. Tandoori King Prawns

Deze King Prawns zijn een droom voor op de barbecue voor elke visliefhebber! 

king prawns

2. Oven pasta met pittige pesto en aubergine

Een heerlijke ovenschotel voor op een doordeweekse avond. 

Lees meer

Hollandse Nieuwe II

haring

" Conclusie: Hoogst onverantwoord hoe X X X  werkt. Geen koeling; een vieze kledderzooi. Deze haring voer je nog niet aan de zeeleeuwen in Blijdorp. Sluiten die tent. En wel onmiddellijk "

" Conclusie: De echte verklaring waarom de Britten voor een Brexit stemden: zij willen ten koste van alles voorkomen dat dergelijke haring onder de vrije invoer van goederen valt "

" Conclusie: Hallo X X X! Is dit een truc om de verkoop van toiletpapier naar ongekende hoogte op te stuwen? Een andere verklaring waarom dit in het schap ligt kan even niet worden bedacht. "

Lees meer

Koken voor alleenstaanden

Hallo allemaal,

Bij deze wil ik wat kennis delen, waar ik enige tijd mee bezig ben geweest om in een goed systeem te krijgen.

Ik ben alleenstaand, werk 40 uur per week, maar hou wel van lekker koken! Doordeweeks lukt dit meestal nauwelijks, of het wordt echt laat. In het weekend maak ik er altijd wel tijd voor. Ik ben vooral bezig met lekkere gerechten, die best wat tijd kosten en kook dan gelijk 6 porties hiervan. 1 portie is voor de dag zelf, 1 portie gaat in de koelkast voor ergens komende 3 dagen. De andere porties gaan de vriezer in.

Lees meer

Smulweb's Favorieten

limoentaartBenieuwd naar de favorieten recepten van Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat wij de 5 leukste, lekkerste of origineelste recepten vonden van afgelopen week.  Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!

1. Gevulde portobello's

Wij zijn dol op nieuwe gerechten voor op de barbecue. Deze portobello's kan je in de oven en op de barbecue bereiden.  Het recept is van Smulwebkok Marc.

Lees meer

Sukkeldesukkel...

Hallo Smulwebvrienden,

ff een berichtje van mij.

Ben sinds een week behoorlijk met m'n gezondheid aan t klooien en dokteren.  Last van m'n benen en m'n longen, ben er een beetje huiverig voor dat de trombose/embolie z'n best aan t doen is terug te komen.

Zo'n beetje elke dag wel bij een dokter/ziekenhuis voor onderzoeken, maar echt onrustbarende uitslagen zijn er gelukkig nog niet uitgekomen.

En dat terwijl ik me steeds beroerder ga voelen, benauwd ben, pijn in m'n benen. En dus ook weinig zin in eten, wat het er niet beter op maakt.

Lees meer
Oudere posts
Home Recepten