Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: oktober 2017 (pagina 1 van 2)

Los Vegas

framboos

 

Ooh oh wat waren er deze keer eens geen dieren in het nieuws, geen knalkippen met fibroniel eitjes, leg koeien of niet zo blije varkens.

Nee de vegas gingen  helemaal los op de nvwa vanwege  het feit dat de vegetarische slager zijn /haar product namen moest aanpassen.

Even voor de duidelijkheid, ik ben geen vegetarier, flexi nogwat wel, niet vanwege het dier, maar omdat ik een goede pan mosselen, kreeftje of lekkere zalm  niet kan weerstaan.… Lees meer »

New taste recepten app

Hallo kookliefhebbers

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Ik vind koken heel leuk en gebruik graag recepten en youtube video’s om nieuwe ideeën te krijgen. Ik loop al een tijdje rond met een kleine frustratie over recepten websites dat ik recepten meestal niet kan maken omdat ik belangrijke ingrediënten of een keukentool mis.

Ik ben een HBO ICT student, op dit moment gaan een paar medestudenten en ik een recepten app maken die deze problemen op lost.… Lees meer »

Spaghetti met Pancetta

1493068970-20170424_212039 (1)

Recept van de week was niet moeilijk om te maken de spaghetti carbonara even iets anders dan anders door de pancetta het was om te smullen.
Schiet mij ook te binnen jullie mogen het ook wel zeggen wat ik ga maken.Soms best moeilijk om iets te bedenken.
Boodschappenlijstje kan je uitprinten handig om mee te nemen  Was 8 euro kwijt aan de boodschappen.… Lees meer »

stamppotbuffet

Voor 40 personen een boerenkoolstamppot buffet maken  hoeveel aardappelpuree en diepvriesboerenkool heb ik dan nodig?

gr. W. Nillesen… Lees meer »

portable cell phone jammer gps gsm

About a month ago, I ordered a cell phone jammer on the website. 1001 spy; Fifteen days later, I was told that my package had come to Singapore from DHL. I’m obligated to pay more than 22 euros (customs fee seems to be?). 99.80 euros has been paid, and of course I have forgotten to tell me. My main problem is the fact that this jammer should have all the emissions (DCS, 3 G… As high as 10 meters, even a 1-meter phone won’t be fuzzy!… Lees meer »

Vis op de BBQ – Een aantal handige tips voor het perfect bereiden van je stukje vis

We zijn het eigenlijk gewend om vlees op de barbecue te gooien, echter wint vis ook steeds meer aan populariteit bij een barbecue feestje. Het bereiden van vis gaat echter anders in z’n werk dan het grillen van een hamburgertje. Daarnaast is eten we bij vis vaak andere bijgerechten dan bij een braadworst. In deze blog geven we aantal handige tips mee voor het perfect grillen van een visje op de barbecue die qua moeilijkheid prima te bereiden is voor iemand die een beetje bekend is met de buitenkeuken.… Lees meer »

Beveiligd: NIEUW

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Om deze te kunnen bekijken, vul het wachtwoord hieronder in:

Lees meer »

Indonesische Catering in Utrecht

Catering Utrechgt
✓ heerlijke traditionele Indonesisch gerechten
✓ gunstige prijzen
✓ ruime keuze uit gerechten… Lees meer »

De lekkerste ontbijtjes

Dutch babyMijn lievelingsmaaltijd is zonder twijfel het ontbijt. Ik ben dol op uitgebreide ontbijtjes in het weekend, verrassend broodbeleg of zelfgemaakte muesli. De ‘all day breakfast’ trend is bij mij dan ook erg welkom. Het liefst zou ik de hele dag ontbijtjes eten! Daarom deel ik vandaag een aantal van mijn lievelingsontbijtjes! Waar ontbijten jullie het liefst mee?Lees meer »

Interview met Donna Hay

basics-to-brilliance

Afgelopen maandag had ik het genoegen om de Australische Donna Hay te ontmoeten. Ik mocht haar zelfs even interviewen en ze heeft me het geweldige boek ‘basics to brilliance’ meegegeven. Gesigneerd uiteraard! Benieuwd wat deze geweldige kokkin allemaal te vertellen heeft, lees dan meer!Lees meer »

Oudere posts