Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: juli 2017 (pagina 1 van 2)

Smulweb’s Favorieten

lasagneBenieuwd naar de favoriete recepten van Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat wij de 5 leukste, lekkerste of origineelste recepten vonden van afgelopen week.  Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!… Lees meer »

gebakken lucht deel zoveel

wat gedaan

We zijn weer terug bij af, terwijl ik dacht dat het even over was , ik had en weet, wist natuurlijk wel beter dat dit nooit lang kon duren , het was te lang stil . ..

niet alleen in mijn hoofd na de anger management cursus ( niet afgemaakt , ik was weggestuurd omdat ik nogal boos was )  , maar op tv, in de bladen , social media  maar vooral de verpakkingen.Lees meer »

Zelf brood maken – het is gemakkelijk!

Meel van de molen in papieren zak

Meel van de molen in papieren zak

Ik ben begonnen met brood te maken toen we al een tijd een AGA in huis hadden. Dat apparaat staat dag en nacht aan en wat zou me tegenhouden hier beter gebruik van te maken? Bij de Makro kocht ik tijdens een actie meel (en dus geen broodbakmachine die in de aanbieding was) en ging aan de slag.… Lees meer »

Tips voor meer groente bij een barbecue

De zomer is er! En dat betekend dat we massaal de barbecue buiten zetten. De meeste mensen denken dan meteen aan vlees, aardappelsalade en stokbrood met pindasaus. Dat is natuurlijk ook heel lekker, maar ik schrik zelf altijd van de hoeveelheid vlees ten opzichte van de hoeveelheid groente. Hoe kun je dus meer groente eten tijdens de barbecue?

Ik vind het altijd jammer dat groente zo vaak wordt vergeten.… Lees meer »

Praca opiekunki w Niemczech

Witam,

chciałbym na swoim własnym przykładzie przekazać wszystkim, którzy wahają się czy podjąć się pracy opiekunki w Niemczech , aby nie słuchali negatywnych komentarzy na temat tego jak Niemcy wyzyskują, obrażają i nie wiadomo co jeszcze. Owszem praca nie jest lekka, ale w zamian za to otrzymuje się nocleg, wyżywienie, możliwość zarobku nawet do ok. 5 tys. zł za miesiąc i wdzięczność podopiecznych, która jest bezcenna.… Lees meer »

Smulweb’s favorieten

spiezen bbqBenieuwd naar de favoriete recepten van Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat wij de 5 leukste, lekkerste of origineelste recepten vonden van afgelopen week.  Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!… Lees meer »

Economisch delict

haring

Allereerst felicitaties aan Ruud den Haan, en nou hoor ik u denken who the F. is Ruud den haan.

Nou , dat is de winnaar van de Haringtest dit jaar, dus de mensen in zijn omgeving ga vandaag niet heen, want het is een gekkenhuis daar.

mocht je hem kennen en er komen , laat het even weten in de comments ik ben namelijk stik jaloers  dat ik nog nooit een 10 haring heb gegeten ,  nou wordt er in de kop van NH ook niet veel beoordeeld , en wat ze dit jaar wel gedaan hebben durven de honden geen brood van te eten , of hoe heet dat ook alweer.… Lees meer »

5x recepten met verse kersen

shutterstock_659547598Het kersenseizoen is in volle gang! Hollandse kersen zijn in de maanden juni en juli het lekkerst. Heerlijk zoet en bomvol smaak, daarnaast zijn ze ook nog eens super gezond! Vandaar dat we vijf heerlijke recepten met kersen hebben uitgezocht. Dat wordt genieten!Lees meer »

IJskoffie met likeur 43, slagroom en kaneel

img_4256

YUM, ijskoffie! Sinds kort hebben wij een luxe espressomachine, 1 persoons wel maar zo een die ook in de horeca wordt gebruikt. Zo leuk want nu kan ik lekker los gaan! Ik drink niet heel veel koffie maar het maken ervan vind ik erg leuk. Bij mijn vorige job heb ik ook van een barista les gekregen in het maken van goede espresso, inlcusief het maken van figuren.… Lees meer »

De Aziatische keuken ontdekken

De titel zegt het al dit weekend wil ik de Aziatische keuken gaan ontdekken en begin met een recept uit de Indiase keuken. Deze keuken is in Nederland minder bekend maar ik merk dat er wel steeds meer restaurants komen. Één van de gerechten die wel doorgebroken is maar niet altijd zoals het eigenlijk gemaakt zou moeten worden is Kip Tandoori.… Lees meer »

Oudere posts