Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: april 2017 (pagina 1 van 4)

De 5 meest bekeken recepten van afgelopen week

groententaartBenieuwd naar de meest bekeken recepten op Smulweb van afgelopen week? Vandaag laten we jou weten wat de meest bekeken recepten zijn. Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in de lijst van de meest bekeken recepten!
Lees meer »

het interweb II

 

interweb1

af en toe doen we weer eens een lijstje maken van links die handig , door mij veel gebruikt of tot me standaard werk horen,  aangezien dit door 90 % nog nooit gelezen is/wordt is het voor velen hopelijk wel weer een bron van informatie & inspiratie.

voor die andere 10 % , ja er staan al eerder geposte links tussen

let’s get started 

bbc

me vrienden van de bbc , 1 van de beste sites , superchefs , goede programma,s

halfbacked

de laatste jaren een zeer veel gelezen en populair blog, echt lekkere en verassende recepten, geschreven met persoonlijke en humorvolle verhalen, lezen!Lees meer »

Vakantiekookboeken Frankrijk, Spanje en Italië Onno Kleyn

vvh9789038804316vvh9789038804309vvh9789038804293

 

Op 7 juni a.s. verschijnen de Vakantiekookboeken Frankrijk, Spanje en Italië van culinair en wijnjournalist Onno Kleyn.

De eetboeken hebben recepten voor lekker, gemakkelijk en snel koken op  vakantie. De recepten met lokale ingrediënten slagen ook met een campinggasje of een vakantiehuiskeukentje.

In de uitgaven staan verder tips, informatie over lokale keukentradities en culinaire woordenlijsten als boodschappenhulp.

 

Vakantiekookboeken Frankrijk, Spanje, Italië – Onno Kleyn

€16,50

ISBN 978 90 388 0430 9, 978 90 388 0429 3, 978 90 388 0431 6

Verschijnen 7 juni 2017

 

Te bestellen via

http://www.singeluitgeverijen.nl/nijgh-van-ditmar/boek/vakantiekookboek-frankrijk/

 … Lees meer »

5 x de lekkerste oranje recepten

eendenborst met sinaasappel-tijmsausMorgen is het Koningsdag, deze dag staat in het teken van feest.  En bij een goed feest hoort lekker eten! Dit zijn de lekkerste oranje gerechten van Smulweb. Voor elk tijdstip van de dag hebben wij een recept voor je uitgekozen. Voor bij de brunch, bij de borrel en voor bij de koffie! Lees meer »

Amandelmeel gezond? 5x uitleg waarom + recept!

amandelmeel-basboernoten-1000x563

Amandelmeel gezond alternatief voor bloem of ander meel?

Dat hoor je toch? Maar waarom is amandelmeel gezond? Hier 5x uitleg waarom amandelmeel goed voor je is. En een super simpel recept maar o zo lekker!

Check  het hier:  https://www.basboernoten.nl/blog/amandelmeel-gezondLees meer »

Zalm teriyaki

Zalm-teriyaki

Laatst heb ik in Hengelo bij de Twee Wezen echt een overheerlijke zalm teriyaki gegeten. Ik ben daarom thuis aan de slag gegaan om dit gerecht zo goed mogelijk na te maken. Op deze manier vis eten is geen straf en het is ook nog eens een relatief gezond gerecht.

Lees het hele recept op Roelfina’s Foodblog.… Lees meer »

6x de lekkerste pastarecepten

Pasta pestoBen jij ook zo gek op pasta? Wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Je kunt er eindeloos mee variëren en het is meestal snel en makkelijk te bereiden. Daarnaast is pasta zowel warm als koud lekker.  Er zijn veel verschillende soorten pasta zoals penne, tortellini, spaghetti, tagliatelle, cannelloni of lasagne. Altijd al zelf een keer zelf pasta willen maken?Lees meer »

Tomaten-groentensoep

Tomatren-groentensoep

Soep is lekker als tussendoortje, als voorafje of zelfs als maaltijdsoep. Deze tomaten-groentensoep is heel snel te maken en kan voor alle drie de momenten. Doe iets meer vulling in de soep als je deze als maaltijdsoep wilt gebruiken of serveer er een stokbroodje bij.

Lees het hele recept op Roelfina’s Foodblog.… Lees meer »

recepten aanvragen

Zoals jullie misschien wel weten, hou ik ervan om te koken.
Ook vind ik het leuk om mensen te helpen.
Dus willen jullie weten hoe je iets maakt of hebben jullie een suggestie voor een recept?
Vraag het dan aan en ik doe mijn best om zo snel mogelijk te helpen… Lees meer »

De 5 populairste Smulwebrecepten van de afgelopen week

filotaart met groenten
Benieuwd naar de populairste recepten op Smulweb van afgelopen week? Elke zondag laten we jou weten wat de meest bewaarde recepten zijn. Staat een van deze recepten al op jouw weekmenu van komende week?  Heb jij nou ook een leuk recept? Zet hem op Smulweb en kom ook in onze top 5!
Lees meer »

Oudere posts