Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: februari 2017 (pagina 1 van 2)

Beleef het wintersportgevoel

shutterstock_507672739Wintersport: stralende zon, krakende sneeuw onder je voeten, lekker sporten in de buitenlucht en natuurlijk de gezellige après-ski! Wie wil dat nou niet? Daarnaast is wintersport en lekker eten wat ons betreft nauw met elkaar verbonden. Na al die beweging is een heerlijke lunch op het zonnige terras of juist in een knusse en gezellige berghut onmisbaar. Elk wintersportgebied heeft zo zijn eigen specialiteiten.Lees meer »

3 typische Carnavals gerechten

NonnevottenCarnaval is een volksfeest voor zowel jong als oud. Ook wel ‘Vasteloavend’ genoemd, het feest voorafgaand aan de 40-daagse vastenperiode. Tijdens carnaval mag je het er dus nog even flink van nemen en daar houden de carnavalsvierders zich meestal goed aan. Een goede bodem is daarom essentieel. Maar wat wordt er dan gegeten tijdens carnaval? Alles wat lekker vet is! Begin de dag met een stevig ontbijt, bijvoorbeeld Sjpek mit ei.Lees meer »

To get the search engines to pick up your hand forward

These links follow search from page to page and read what it says on the following pages. seo packages prices With SEO, you try seo services packages local business seo packages from the archive and display the viewfinder because your page is the most relevant and important page in relation to the search. The way in which search engines choose which side they find most.… Lees meer »

Gezonde pistache cherry repen maak je zo!

Pistacherepen met een bite van kersen en amandelen..hmm..

pistache-gezonde-repen-basboernoten-800x500

100% gezond & natuurlijk
0% troep

Oja en vooral..handig: in 20 minuten klaar, zonder gedoe van zoeken/afwegen en de oven heb jij deze repen gemaakt!

Bekijk het mini-filmpje hoe jij ze klaarmaakt: https://www.basboernoten.nl/pistache-repen-doe-het-zelf-pakket pakket… Lees meer »

A hotdog challenge

gallery-1435761337-20150624-delish-hot-dogs-0420

Appje van een collega ” wat is dit “

Huhhh.. hotdogs?

” precies, maar wat zit er op “

Geen idee , stuur de recepten maar.

” die heb ik dus niet , dus verzin jij ze maar”

Alleen van een foto?

” yup, succes, hoor het wel van je “

Hierbij daag ik natuurlijk iedereen uit om zijn eigen draai te geven aan wat je ziet

Een hoop ingrediënten zijn wel herkenbaar.… Lees meer »

Pytt i panne

pyttipanneEen eenvoudig, klassiek, Noors gerecht voor lekker makkelijk op zaterdag! Of, zoals men in Noorwegen tegenwoordig ook wel zegt: ‘eet pytt i panne’. Wat zoiets betekent als ‘te lui om boodschappen te doen en zelf te koken maar geen geld over om een take away pizza te bestellen’.

Het idee van dit gerecht is dat je alle ingrediënten in blokjes van 1-2 cm snijdt en ze gaandeweg in de pan gooit.… Lees meer »

The oldest trick in the world

Curiosity

Eigenlijk was ik van plan de titel ” opgelicht ”  te noemen en ik zal uitleggen waarom.

Elke winkel heeft tegenwoordig wel zo’n kook demo, al dan niet betaald door 1 of andere fabrikant , zo ook bij een plaatselijke super.

Ik kom binnen en ruik iets lekkers!  Ui, knof spek en nog wat , en met de kou in me lijf krijg ik honger.… Lees meer »

Iets over mezelf

Ik ben 15 jaar oud en ik wil later kok worden.
Ik hou ervan om te koken en te bakken.
Ook maak ik wel eens eigen recepten en dan zet ik ze online.
Ik hoop dat als jullie mijn recepten uitproberen, dat jullie zeggen wat jullie ervan vinden.… Lees meer »

Smoothie van venkel en komkommer

Smoothies zijn een goede start van de dag. Lekker fris van smaak, niet te zwaar op de maag maar toch een grote energiebom. Daarom dat dit recept: venkel met komkommer smoothie ook zo lekker is! Dit recept komt van https://venkel.nu

Om dit recept tot een succes te maken is het belangrijk dat je dit gerecht snel kan maken. Je hebt natuurlijk geen zin om de hele ochtend ingrediënten te staan snijden!… Lees meer »

5 heerlijke recepten voor Valentijnsdag

ValentijnMorgen is het Valentijnsdag: de dag van de liefde! Daarom delen we graag deze 5 heerlijke recepten met jullie, liefde gaat nou eenmaal door de maag. Dure cadeaus zijn helemaal niet nodig om te laten merken dat je om iemand geeft, doe gewoon een keer extra je best in de keuken. Maak bijvoorbeeld een lekker ontbijtje op bed, een uitgebreide lunch, lekkere hapjes of een romantisch diner voor twee.Lees meer »

Oudere posts