Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: december 2016 (pagina 1 van 5)

Oorspronkelijke site.

Smulweb is een van de oudste sites uit Nederland en België. Een andere site was Marina’s receptenhoekje, deze site is nu onherkenbaar veranderd. Smulweb is echter geweldig mooi en heel goed toepasbaar geworden. Bravo! Mijn eigen site uit die zelfde tijd ligt helaas in de kreukels, maar ik werk er aan om weer iets bruikbaars te maken.… Lees meer »

huzarensalade

ongetwijfeld staat ie weer met oud en nieuw op tafel , in diverse variaties , met net zoveel verschillende ingrediënten.

een klassieker uit de Russische en franse  keuken, tegenwoordig in de super als redelijk ranzig ei slaatje.

nou ben ik het niet altijd met herman DB eens, maar deze quote slaat wel de spijker op zijn kop .

” Je hebt gerechten die een bedenkelijke carrièrelijn volgen.Lees meer »

5 x koken met kliekjes

kliekjes

De kerstdagen zijn weer voorbij en iedereen heeft zich waarschijnlijk helemaal vol gegeten. Veel mensen zullen het wel herkennen: de hele keuken staat nog vol met overgebleven eten. Weggooien is natuurlijk zonde, in deze blog geven wij 5 tips over wat je met dit eten kunt doen.Lees meer »

Voor bij de koffie

Tijdens de kerstdagen krijg je vaak bezoek over de vloer. Ikzelf ga ook vaak bij andere op bezoek. Dan vind ik het leuk om iets lekkers mee te nemen. In onze familie is dat vaak een cake. Nu was ik echter een beetje klaar met de standaard cake die ik meestal maak. Ik vind het te droog en na een paar keer maken was ik toe aan een nieuw recept.… Lees meer »

cheating christmas

Cheating is the getting of a reward for ability or finding an easy way out of an unpleasant situation by dishonest means “

eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik met dit stukje aan moet,  als experiment mens , ben ik nogal voor alles zelf doen , maar aan de andere kant , leven we bijna in een 24 uurs economie die , ook voor mijn collega,s  met kerst redelijk hun tol eisen.… Lees meer »

Kerstdiner 2016 bij Smulweb

Kerstmis en eten dat zijn 2 dingen die, voor mij, onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Smulweb en eten natuurlijk ook. Smulweb en ik trouwens ook wel een beetje ;)

En toen gebeurde het dat ik een mail kreeg van Smulweb of ik zin had om bij hun de heerlijke gerechten van het kerstmenu te komen proeven.

Vlogger Loesje zou dan samen met Francis (van heel Holland bakt) de laatste hand leggen aan de gerechten van het kerstmenu en daarna kon het proeven dan beginnen.… Lees meer »

Booming maakt eigen kerstdiner!

Tijdens het kerst uitje van Booming hebben wij een prachtig 3 gangen diner gemaakt wat ik graag met u wil delen.

IMG_6025Lees meer »

Debbythechocoholic website

Volg mij via onderstaande links:

 

° Website: debbythechocoholic.com
° Instagram: @debby_the_chocoholic
° Facebook: DebbythechocoholicLees meer »

Kersttradities in… Japan

japan kerst
Hoewel in alle landen dezelfde kerstgedachte centraal staat heeft elk land zijn eigen kersttradities, natuurlijk ook op het gebied van eten en drinken. In december lees je op Smulweb elke week over een ander land en hun kersttradities, in deze editie lees je over Japan en hun gefrituurde kip.
Lees meer »

En weer thuis, dl ???

Echt waar, gisteren vanuit huisarts wederom rechtstreeks doorgestuurd naar het ziekenhuis in Uden, verdenking van jawel…

en na foto’s en een scan bleek het weer echt zo te zijn, het was gewoon weer terug. Weer vlekjes op m’n longen, weliswaar niet zo groot als de eerste keer gelukkig maar genoeg reden om me weer een nacht te houden en te behandelen.… Lees meer »

Oudere posts