Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: november 2016 (pagina 1 van 6)

Arthur’s blog@7

hoi allemaal.

wat heb ik gister avond toch weer gezellig gegeten bij mijn kookmaatje thuis, we hebben zo als ik al zei gister zuurkoolschotel met vega gehakt tomatenpuree  banaan zuurkool aardappelpuree en geraspte kaas gegeten. Was erg lekker. Je proefte meerder smaak combinaties en dat was top.  Het recept staat binnenkort als het goed is gop smulweb maar komt zeker in mijn kookboek te recht dat zeker weten.… Lees meer »

De Smulweb agenda 2017: het perfecte cadeau voor de thuiskok

_MG_4308

Vind jij het ook altijd moeilijk cadeautjes uit te kiezen voor Sinterklaas of kerst? Pieker niet verder want ook dit jaar hebben wij weer een kleurrijke agenda voor 2017 ontworpen. De Smulweb agenda  is prachtig geïllustreerd en heeft een schitterende goudfolie op de cover. Daarmee is het een echte eyecatcher in je keuken. Het perfecte cadeau voor de thuiskok!Lees meer »

Einde spuitjes

Vandaag mijn laatste Fraxodi-injectie gehad van Pantein, mijn thuiszorg.

Na een half jaar bloedverdunners nu op naar een mooi fris , fruitig en gezonde toekomst, al ga ik die lieve meiden en dames wel missen hoor!

Alle lof voor hun die door weer en wind in alle vroegte trouw bij mij kwamen om deze periode goed door te komen!!!

Gelukkig blijven we de komende tijd in contact en komen ze of bellen ze me eens per week even om te kijken hoe het gaat.… Lees meer »

Failproof desserts van Donna Hay

 

Klassieke Pavlova

In Smult 14 las je al het een artikel waarin Donna Hay haar kerstmenu voor je samenstelt. Daarbij geeft ze de lekkerste recepten. Benieuwd naar haar twee failproof desserts? Je vindt ze hier.Lees meer »

De kalkoen van Herman

 

Herman gegaarde groente

In Smult 14 las je al hoe de perfecte kalkoen maakt zónder kerststress. In deze blog vertelt Herman den Blijker je verder hoe je heerlijke gegaarde groenten erbij maakt. Wil je weten hoe? Lees dan verder!

Lees meer »

Getest: CREMIO® melkopschuimer van Melitta

Afbeelding-Melitta-blog1Regelmatig testen we op de redactie van Smulweb handige en nieuwe producten. Dit keer de CREMIO® melkopschuimer van Melitta. Lees meer »

Arthur’s blog@6

hallo allemaal.

jullie zullen wel denken gister waar blijft nou blog@6 van Arthur? Nou ik zou het jullie even uitleggen waarom ik gister niet heb gedaan blog @6. Dit kwam omdat ik nog cadeau moest kopen 2 voor Sinterklaas en ik pas rond 17 uur thuis was en ik even geen put meer had om blog te schrijven. Dit omdat ik ook niet echt wist wat ik wou eten.… Lees meer »

#AMERIKAANS KOKEN

Hey,

Ik zal de komende 1 / 2 weken Amerikaans gaan koken, dit zullen lekkere gerechten worden van gezond naar ongezond en van zoet naar hartig. Dus ik raad je aan om als je zin hebt om te koken mijn pagina te bezoeken en mijn kookboek Amerikaans te bekijken. Veel KOOKPLEZIER.

GSKS <3Lees meer »

Arthur’s blog@5

hoi allemaal.

hier is al weer mijn 5de blog wat gaat de tijd toch snel voor je het weet is het 5dec en kerstmis. Ik hou het vandaag kort in mijn blog dit omdat zondag mijn voetbal kijk dag is. Het liefst eet ik dan ook voor de buis. Vandaag op mijn menu Pizza Hawaï is mijn lievelings Pizza. Het het heerlijk en super Makelijk.… Lees meer »

Inspiratie opdoen

Naast zelf lekkere gerechten te bedenken vind ik websites zoals Smulweb erg leuk om inspiratie op te doen voor nieuwe creaties. Denk hierbij aan lekkere stoofpotjes maar ook een speciaal sausje. Zeker in het weekend vind ik het leuk me in nieuwe keukens te interesseren. Zo ben ik laatst begonnen met het continent Afrika. Een hele nieuwe werkwijze voor mij en juist daarom is het fijn als je hiervoor rustig de tijd hebt.… Lees meer »

Oudere posts