Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: juli 2016 (pagina 1 van 3)

Smulweb Weekmenu

weekmenu 3
Elke vrijdagochtend stelt Smulweb een weekmenu voor de volgende week samen. Op die manier hoef je doordeweeks niet uitgebreid na te denken over wat je gaat koken! Altijd een afwisseling tussen vlees, vis, vega en soms ook een lekker toetje. Voor volgende week hebben we deze heerlijke recepten uitgekozen, welke zet jij op tafel?

Voor maandag - Pasta salade Caprese
Lekker zomers en snel op tafel!… Lees meer »

Frosé, frozen rosé

frose
De pornstar martini, lime slush, strawberry delight en  de klassieke sangria, allemaal cocktails met wijn. In Amerika is er momenteel een hype losgebarsten rondom een nieuwe cocktail met wijn…Lees meer »

Met de Mossel op wereldreis!

wijn en mossels

Janneke is al 15 jaar professioneel bezig met wijn en één van de Smulweb wijnexperts.  Ze geniet van reizen, koken, lekker eten en met wijn bezig zijn. Op de Smulweb Blog leert ze je alles over wijn en spijs.  Deze week: mosselen & wijn.Lees meer »

Smulweb test: Julienne snijder

julliene snijder

Smulweb test iedere week een product uit de Smulweb Shop. Deze week testten wij de Julienne snijder van Triangle. Je groenten julienne snijden is nog nooit zo snel gegaan! Ook hebben wij er meteen een recept van Smulweb.nl mee gemaakt…Lees meer »

Zomerdrankje: water met limoen en munt

Elfenwater

Heerlijk fris zomerdrankje: bruisend mineraalwater met limoen en munt. Zet dit binnen een handomdraai op tafel en serveer zo iets bijzonders op een warme zomerse avond.

Bekijk het complete recept op Roelfina’s Foodblog!… Lees meer »

Shoarma kruiden en specerijen tabel

Beste Bezoeker.

Hierboven tref je mijn shoarma kruiden en specerijen tabel aan.
Omdat iedereen zijn eigen variatie heeft is er niet echt een universeel kruidenmix recept voor shoarma te vinden.
Er zijn veel varianten te vinden op internet ook worden sommige aangeduid met “recept van een shoarmatent” of “van de turk gehad”.
Je kunt je dan afvragen of al dan niet die kruidenmix hetzelfde zal zijn als waar jij het liefst je shoarma haalt.… Lees meer »

Smulweb Weekmenu

weekmenu

Elke vrijdagochtend stelt Smulweb een weekmenu voor de volgende week samen. Op die manier hoef je doordeweeks niet uitgebreid na te denken over wat je gaat koken! Altijd een afwisseling tussen vlees, vis, vega en soms ook een lekker toetje. Voor volgende week hebben we deze heerlijke recepten uitgekozen, welke zet jij op tafel?… Lees meer »

Controle in het ziekenhuis

Vandaag door de scan gegaan in Bernhoven (ziekenhuis in Uden) ter controle van mijn longen hoe het staat met de trombose in mijn long.

Van de vlekjes, de embolie, was niets meer te zien zei mijn longarts. Opgelost door de dagelijkse spuit die thuiszorg elke dag bij mij komt zetten.

Wat een opluchting!! Viel echt wel een last van mijn schouders, echt waar!!… Lees meer »

Nougat

Wat is nu precies echte nougat en waar komt het vandaan? Dat was de vraag van gisteren hier na een avondje bij mij thuis. Dus even naar Google. Nu had ik een vriend hier die in Frankrijk woont, dus wel iets er van wist. Hier het resultaat in 3 linken. Ik ga het dus wel even proberen. laat wel weten of het is gelukt samen met mijn Franse vriend.… Lees meer »

Woksaus recepten MCP

Wok Saus Recepten MCP

Instructies voor onderstaande recepten: alles combineren in een kleine kom en roer dit goed door. Voeg dan toe aan uw roerbakgerecht. Sausen waar Suiker in zit even kort koken tot de suiker is opgelost. De gebruikte afkortingen in de receptenlijst zijn : el=eetlepel, tl= theelepel, ml= milliliter
Voor diegene die zich afvragen waar MCP voor staat in de titel hierboven dat zijn mijn initialen ;-)

Citroen - Lekker met zeevruchten zoals garnalen, st-jakobsschelpen of kip.Lees meer »

Oudere posts