Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: februari 2016 (pagina 1 van 6)

Kookboekentip: Pure Italiaanse Keuken

P‘Pure Italiaanse Keuken’ maakt indruk. De zware klap waarmee het boek wordt neergelegd (nee, het is zeker geen lichtgewicht boekje) trekt de aandacht en de foto’s waar de pagina’s mee vol staan, laten ons het water in de mond lopen.Lees meer »

Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt uit naar zeven steden

Lepeltje lepeltje
Het rondreizende culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt dit jaar uit naar maar liefst zeven steden en Mysteryland. In Amersfoort, Dordrecht, Utrecht, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Eindhoven en op Mysteryland gaat jong en oud bourgondisch genieten. Vanaf Pinksterweekend in mei tot en met eind augustus wordt er vers en ambachtelijk eten geserveerd vanuit mobiele keukens, spelen er toffe bands en dj’s, is er een mooi programma voor de kinderen en er is een markt.Lees meer »

Weekend baktip: Starbucks Chocolate Chip Cookies

chocolate chip 1130Het is weer zondag, dus bakken maar! En geef maar eerlijk toe, wanneer je bij de Starbucks koffie besteld kun je ze niet weerstaan: de overheerlijke Chocolate Chip Cookies. Ze zijn heerlijk chewy en hebben een lichte karamelsmaak. Smulweb heeft voor jou het recept gevonden! (Bron: glamour.nl)… Lees meer »

In Smult lente: Estée Strooker

Vlees noch visOp haar twintigste (!) won ze Masterchef NL en opende ze haar eigen restaurant in Arnhem. Nu, vijf jaar later, is ze de chefkok in haar eigen programma op 24Kitchen én brengt ze haar eigen kookboek op de markt: ‘Vlees noch Vis’. We hebben het natuurlijk over Estée Strooker!Lees meer »

The heat is on

IMG_95160 (17)Eerder deze week in de Smulweb blog kon je lezen over de heetste hamburgerwedstrijd in het Hard Rock Café in Amsterdam. Smulweb was hierbij aanwezig en het was een pittige wedstrijd. Waar de gemiddelde persoon een normale hamburger nog niet eens weg krijgt binnen 91 seconden, verorberde Damian Skalski (34) de Hard Rock Chili Burger belegd met de pittige Schotse Bonnet peper binnen deze tijd.Lees meer »

Nobel in Aalst (België)

Nobel

Vorige zaterdag middag gaan lunchen in Aalst samen met mijn Tante :D
Eetgelegenheden genoeg in Aalst en sporadisch eentje uitgekozen en gehoopt op vegetarische mogelijkheden!
En was aangenaam verrast door de Menukaart :D Keuze genoeg voor wie mee doet aan dagen zonder vlees! ^_^
Als aperitief koos ik voor Black Tea Red Fruits en als lunch nam ik de Groentensalade met vers fruit!… Lees meer »

Smulweb Weekmenu

 

Weekmenu3 600

Elke vrijdagochtend stelt Smulweb een weekmenu voor de volgende week samen. Zo hoef je doordeweeks niet meer na te denken over wat je gaat koken. Vlees, vis en een dagje vega, maar ook af en toe een toetje. Voor volgende week hebben we deze heerlijke recepten uitgekozen!Lees meer »

SmulwebTest: de pizzasteen

pizzasteenIedere week wordt er een product getest uit de Smulweb Shop en deze week is dat de pizzasteen. Het is niet alleen gezonder, maar ook lekkerder om je pizza zelf te maken.Lees meer »

Even wachten… pizza!

pizza 2 1130Zelf pizza maken, gezond én lekker. Maar hoe maak je nou eigenlijk goed pizzadeeg? Smulweb testte het voor je uit. Tip: gebruik de keramische pizzasteen voor een extra knapperige bodemLees meer »

Heetste hamburgerwedstrijd van Nederland

Chili burgerDonderdag 25 februari is het National Chili Day. Hard Rock Cafe Amsterdam organiseert ter gelegenheid van deze pittige feestdag de heetste hamburgerwedstrijd van Nederland. Tien dare devils gaan onder toeziend oog van supporters de strijd met elkaar aan. Verwacht stijgende temperaturen, bezwete voorhoofden en hier en daar een traan tijdens de heetste hamburgerwedstrijd van Nederland. Wie als eerst de heetste hamburger heeft verorberd wint de hoofdprijs: één jaar lang gratis hamburgers*.Lees meer »

Oudere posts