Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: november 2015 (pagina 1 van 11)

Kookboekentip van de week: ‘The new easy’ van Donna Hay

The_New_Easy1

Je kent Donna Hay vast wel van haar TV-programma ‘Fast, fresh, simple’ of één van haar kookboeken, die allemaal bestsellers werden. Nieuw in de schappen is ‘The New Easy’, een kookboek met precies dezelfde insteek als haar programma. Donna geeft je meer dan 135 originele recepten die je in een mum van tijd op tafel zet en er ook nog eens heerlijk uitzien!Lees meer »

10 x gezond en lekker

Pompoenburger

Het weekend is weer voorbij. Uitgebreid eten, bakken en genieten zijn niet de keywords voor gezonde maaltijden.Toch kan ook gezond erg lekker zijn! Om je week goed en healthy te beginnen zochten wij 10 heerlijke én gezonde recepten voor je uit.Lees meer »

Beste chocoladekruidnoot van Nederland

chocoladekruidnoten

De chocoladekruidnoten van Aldi, Jumbo en Hema scoren het hoogst in een test van de Consumentenbond. Omdat de Aldi-variant het goedkoopst is, is die uitgeroepen tot: ‘Beste koop’.Lees meer »

Quinoa Recepten

Hallo allemaal!

Ik ben de eigenaar van www.quinoarecepten.nl! Op deze website staan de lekkerste recepten met quinoa in de hoofdrol. Neem eens een kijkje en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!… Lees meer »

#Foodbrugge

Eerst en vooral ben ik er van afgestapt om nog foto’s te nemen als ik ga uit eten. Want ik wil in de eerste plaats genieten van het eten en het gezelschap! ^_^(Bovendien vindt je altijd wel foto’s op hun website, fb en instagram)
Maar dat wil niet zeggen, dat ik geen reclame kan maken ;)
Met de spaarkaart van Albert Heijn kon ik uit verschillende resto’s kiezen….Dus ik heb een pure gok gedaan.… Lees meer »

haring met suiker

nee natuurlijk niet,  maar ik ga u uitleggen  dat fusion koken niet betekent dat je zomaar alles bij elkaar kan gooien.

ik ben een voorstander van eigen creaties , smaak combinaties en verrassende dingetjes .

mooie amuses, gelikte bordjes , mooi vlees of vis , perfect gaar.

& smaak !

ik eet wel eens bij iemand of hoor smaak combinaties van collega,s  waarvan ik denk hoe kom je er op .… Lees meer »

LOCK&LOCK en waarom ik al kersthachee maak

eten deel je samen en omdat ik van Smulweb onlangs 10 van die geweldige bewaar/invries/magnetron
Lock&Lockbakjes heb gekregen om uit te testen,had ik alvast mijn kersthachee gemaakt eerder deze week( met broccolistampot)
wel in dubbele hoeveelheid als in het recept,omdat ik het in de Lock&Lockbewaarboxen zowel in de koelkast
als in de vriezer wilde bewaren om te kijken of het nog net zo goed smaakte als toen ik het maakte

Dat deed t !… Lees meer »

10 lekkerste sinterklaasrecepten

sint chocoladeletter maken
Nog een paar nachtjes slapen en Nederland viert het gezelligste familiefeest van het jaar! Tijd om de keuken in te duiken voor gevulde speculaas, kruidnoten, borstplaat of toch één van de
10 lekkerste sinterklaasrecepten op SmulwebLees meer »

Smulweb Weekmenu

Smulweb Weekmenu

Elke vrijdagochtend stelt Smulweb een weekmenu voor de volgende week samen. Zo hoef je doordeweeks niet meer na te denken over wat je gaat koken. Vlees, vis en soms een dagje vega. Maar ook af en toe een toetje. Voor volgende week hebben we deze 5 heerlijke recepten uitgekozen!Lees meer »

Raar weer

Eind november en het zonnetje schijnt zo lekker dat ik net heel even in de tuin heb getwijfeld of ik een tuinstoel zou gaan pakken uit de garage, oke tot er een wolk voor de zon kwam en ik me besefte dat het toch een overdreven gedachte was van de stoel haha

Nou vind ik wel met dit wisselvallige weer dat je soms niet meer weet wat je moet gaan eten, gisteren was het een echte regen en storm winterdag dus heb ik lekker oosterse Linzensoep gemaakt (zie mijn recepten) maar vandaag heb ik (als ik naar buiten kijk) zin om de BBQ aan te steken, oke overdreven is dat niet want dat doen wij in alle jaargetijen als het regend of koud is gewoon in de garage, zo maak ik ook rustig zuurkool in de zomer. … Lees meer »

Oudere posts