Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: september 2015 (pagina 1 van 7)

nieuw in het schap !

bicro_in_het_schap_1024_617_c1

” Soms kan een fabriek het beter dan ons bejubelde grootmoeder. Soms maakt een fabriek beter spul dan een thuiskoker. Het enige wat een fabrikant moet doen is, heel goed zijn en zich niets aantrekken van ‘gemiddelde smaak’. Want dan wordt het nooit wat. ”  Wouter Klootwijk

bicrogasme !

soms wordt ik zeer blij van de assortimentmannagers ( 3 x letterwaarde ) bij AH, nieuw in het schap bij de app, testje gedaan , en seau lekker.… Lees meer »

McDonald’s introduceert bioburger

mcdonald

Zelfs McDonald’s moet eraan geloven, mensen willen steeds vaker gezond en biologisch eten. Om op de behoeftes in te spelen bedachten ze de McB: een burger gemaakt van biologisch rundvlees.… Lees meer »

8 feel good foodfilms

popcorn

Eten en films, een perfecte combinatie. Deze 8 films zorgen gegarandeerd voor een goed gevoel én misschien ook wel voor een beetje trek. 8 food films die je als foodliefhebber gezien moet hebben!Lees meer »

Zelf gehakt maken met de vleesmolen

IMG_6457

Wat de slager kan, kan jij ook! In de Smulweb Shop staat sinds kort een vleesmolen. Wij hebben deze getest en vertellen alle tips en tricks. Want een saucijzenbroodje smaakt toch echt lekkerder met zelfgemaakt gehakt.Lees meer »

‘Fall in Love’ met pannenkoeken

Pannenkoeken goed

Wil je graag vrijwilligerswerk doen maar er niet elke week aan vastzitten? Dan is dit evenement misschien iets voor jou! Lees meer »

En de herfst brengt al sfeer in de keuken!

26Lees meer »

Om je vingers bij af te likken

 
nutelle finger biscuits

Een pot Nutella uitlepelen is o zo lekker, maar zorgt ook voor het nodige kliederwerk. De Italiaanse kunstenaar Paolo Ulian bedacht hier iets op. … Lees meer »

Heel Holland Bakt- De dag erna, aflevering 4

heel holland bakt aflevering 4

Deze week stond de aflevering in het teken van brood. Het lievelingsthema van jurylid Robèrt. Martine laat in het begin van de aflevering weten dat Jaap niet meer mee bakt en ervoor heeft gekozen het programma te verlaten. Lees meer »

Surinaamse Bami in 25 minuten op tafel

Surinaamse Bami in 25 minuten op tafel

Wat heb je nodig:

500 gram mie,

250 gram varkensvlees of 500 gram kip( 100 gram rauwe ham),

1 kleine kool en een halve bos kaisoi of een zakje bami groenten van de supermarkt

3 teentjes knoflook( fijngestampt),

1 ui (gesnipperd),

2 bouillonblokjes( b.v. maggiblokjes),

4 lepels ketjap manis,

3 lepels olie,

2 lange takken selderie(soepgroente)( fijngehakt),

2 eieren( voor de omelet reepjes)

eventueel extra zout naar smaak.… Lees meer »

5 feel good foods

zalm en tomaat feel good food

Het is weer langer donker, de zon schijnt niet meer zo vaak en het blije gevoel begint langzamerhand plaats te maken voor de winterdip. Geen zorgen, met deze 5 foods voel je je binnen no time weer happy!Lees meer »

Oudere posts