Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: april 2007 (pagina 1 van 2)

Maandag 30 april

Vanochtendvroeg kwam hier de drumband al langs. Ja, het is koninginnedag hè.

logètje schrok zich rot, het arme kind.Ineens een drumband door onze smalle straat en dat ook nog eens met enkele beglazing :-)
Kan al een paar dagen niet op het forum komen.

Vind het behoorlijk storend!

Dan maar proberen of een artikel nog wel lukt.


Met het eetgedrag gaat het helemaal geweldig!… Lees meer »

Word je dik als je vaak na het eten gaat slapen?

Alle gehamer op het belang van beweging doet dat vermoeden. Maar als je je na elke post-lunchdut intensief inspant, breng je je energieboekhouding wellicht weer in balans. Valt hier aan te rekenen? En maakt het uit hoe je je lijf aan het werk zet?

Laten we uitgaan van een goed postuur, dat u graag zo zou houden. Dan moeten de inkomende calorieën er ook weer uit, voor honderd procent.… Lees meer »

Nieuw restaurant gerund door psychiatrische patienten

Gehuld in een heuse kelneroutfit serveerde burgemeester Job Cohen vrijdag de eerste maaltijd in restaurant Freud in Amsterdam. De eetgelegenheid is bijzonder, aangezien de zaak aan de Spaarndammerstraat wordt gerund door mensen met een psychiatrische achtergrond. Nieuw restaurant gerund door psychiatrische patienten
De slogan luidt ‘Krankzinnig lekker eten’ en volgens Cohen ben je ‘stapelgek als je daar geen gebruik van maakt’.… Lees meer »

Proef biologisch voedsel in 26 schoolkantines

Middelbare scholieren in Noord-Holland kunnen vanaf deze week in de kantines van hun scholen veel biologische producten kopen. Het gaat om een proef die tot eind dit jaar duurt. Fruit
Als de biologische broodjes kaas, vlees, melk en fruit in de smaak vallen, worden ze vanaf volgend jaar bij vrijwel alle Nederlandse middelbare scholen verkocht.

Primeur
De proef vindt plaats in 26 middelbare scholen in Noord-Holland.… Lees meer »

Klassement Saint-Emilion ter discussie

De vernietiging van het klassement van de Crus Bourgeois du Médoc door de rechtbank in Bordeaux heeft een drietal producenten in Saint- Emilion ertoe geïnspireerd het kersverse klassement in hun appellation juridisch aan te vechten. Het gaat hier uiteraard om chateaux die in 2006 een degradatie te slikken kregen. Zo'n degradatie betekent in commercieel opzicht in de regel een ramp. Van de in totaal elf gedegradeerden is het trio Villemaurine, Cadet Bon en Guadet-Saint-Julien nu tot actie overgegaan.… Lees meer »

Zaterdag 21 april

Even proberen Zo, het gaat goed met deze dame!


Het eetpatroon vertoont slechts hier en daar een mankement maar dat heeft geen naam.


Uiteindelijk is het beloont met minder gewicht. Langzaamaan gaan we verder. Geen enkel dieet zal meer in mijn leven komen of het moet medisch gezien noodzakelijk zijn maar dan héb je dan ook wat!


Zelfs boeken en nieuwe dieten interesseren me niet meer.… Lees meer »

Droom weg met Rice Dream

Dromen heeft iedereen. Of het nou een eigen zaak is, een wereldreis of een Olympische medaille! Dromen geven richting aan je leven, en maken het leven boeiend. Maak je dromen waar door een gezonde levensstijl te volgen. De producten van Rice Dream(R) helpen je hierbij. Droom je droom, en maak hem waar…met Rice Dream(R). Rice Dream(R) is een product op basis van rijst, en is een volledig plantaardige en natuurlijke drank.… Lees meer »

Lekker en vitaler: genieten met Cakyline

Genieten van het leven, dat willen we allemaal. Een strandwandeling in de lente, een goede workout waar je helemaal fit van wordt, of een dagje erop uit! Tegelijkertijd vinden we een gezonde levensstijl heel belangrijk, met voldoende beweging, ontspanning en natuurlijk gezonde voeding. De cakes van Cakyline passen hier goed bij. Gun jezelf iets lekkers, maar kies voor verantwoord genieten. Met de cakes van Cakyline.… Lees meer »

Smulweb zoekt een webredacteur!

Voor Smulweb.nl, onderdeel van Clicks 4 Sales Media B.V., zijn wij per direct op zoek naar de veelzijdige functie van webredacteur. Wij zoeken iemand die:

 • Interesse heeft in culinaire zaken; uit eten gaan, eten en drinken
 • een vlotte pen heeft
 • ondernemend en proactief is
 • commerciele kansen signaleert
 • zelfstandig kan werken
 • een afgeronde HBO-opleiding heeft in de richting van journalistiek, communicatie, commerciele economie of aanverwant
 • ervaring heeft in webredactie
 • gedreven is om van Smulweb een nog completere en levendige site te maken

Belangrijkste werkzaamheden

 • content schrijven en verzamelen voor Smulweb en haar wekelijks culinaire nieuwsbrief
 • smulweb sterk positioneren om meer bezoekers en adverteerders te genereren
 • aanspreekpunt en initiator van acties voor de 200.000 leden van Smulweb
 • commerciele kansen benutten en signaleren
 • contact met adverteerders onderhouden en hun wensen en opdrachten afhandelen
 • waar nodig werkzaamheden verrichten voor de overige websites van Clicks 4 Sales Media, te weten Reisweb.nl, Vrouwzijn.nl en Allepaginas.nl

Kortom als jij ambitieus bent en alles in je mars hebt om Smulweb verder uit te bouwen tot een nog grotere en completere site ben jij de aangewezen kandidaat!… Lees meer »

Smulweb.nl opent haar deuren in stijl

Afgelopen maandag 2 april 2007 opende Smulweb.nl haar deuren in de nieuwe stijl. Dit gebeurde onder meer met een groot diner voor ongeveer 250 gasten in Aalsmeerderbrug. Wij zijn trots en vereerd dat zo’n dertig van de bekendste topkoks van Nederland hun medewerking hebben verleend aan de opening. Alleen al het feit dat deze grootheden tesamen op één podium stonden, was een uniek culinair moment.… Lees meer »

Oudere posts