Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: mei 2006 (pagina 1 van 3)

Dieetweek 23

Oelala, vandaag gesnoept!

Heb een paar, niet eens lekkere, stroopwafels op.

Was in m’n uppie en had in om te snaaien.
Nou dus maar gedaan.
Daarna toch gebaald en dat was meer balen omdat ik niet WILDE balen:-(

Nou ja, gedane zaken nemen geen keer.
Niet te lang bij stil blijven staan want dat levert enkel frustraties op.

Vanochtend op het werk de vakantieplanning gemaakt.… Lees meer »

kruiden gebruiken om te vermageren:

Op het internet vond ik dit artikel wat ik reuze interessant vond
Hoe blijf je op je gewicht? Het is een vraag die al miljoenen keren gesteld is. Maar hoe komt het dat je na een dieet zo vlug opnieuw aan je oorspronkelijk gewicht bent, soms zelfs nog zwaarder wordt?
Telkens als je de voedselvoorraad terugschroeft slaat je lichaam alarm. Zo gauw je, in een onbewaakte periode, dan toch het een en ander naar binnen schuift, houdt je lichaam alles, of toch zeker zoveel mogelijk, lekker vast.… Lees meer »

test

test … Lees meer »

Visbestand

http://www.heioord.com/Components/hplaatjes_index/vis2_age.jpg Visbestand loopt ernstig gevaar! Visbestand wereldwijd ernstig in gevaar Driekwart van alle visbestanden in de wereldzee?n hebben volgens de Verenigde Naties door de commerci?le visvangst “hun grens” bereikt. Bijna een vierde van alle bestanden is “overbevist” en loopt het gevaar dit niet te overleven. Deze alarmerende cijfers werden maandag door de Verenigde Naties aan het begin van een conferentie in New York meegedeeld.… Lees meer »

Dieetweek 22

Helemaal niets maar dan ook niets te vertellen en om elke keer hetzelfde te schrijven (huishouden, eten, kinderen, vrienden, druk zijn) is ook niet leuk.

Dus een heel kort stukje met niets anders dan iedereen een fijne dag toe te wensen!

Jart om nog even op jouw vraag terug te komen: een eye-toy feestje is niets meer en niets minder dan een feesjte waar ze achter de PS 2 gaan eye-toyen:-)
Dit doe je interactief en binnen 5 minuten staat het zweet bij de kinderen op hun voorhoofd en hebben ze hun t-shirts uit:-)))
Heel simpel: je staat voor de tv waarop een camera.… Lees meer »

Goed eten is gezond

De voedingseducatie gebeurt thuis. Maar wat zijn precies proteinen, vetstoffen en koolhydraten? En hoe kan u evenwichtig eten? Volg de gids… Omdat een te rijke, te vette en te suikerrijke voeding, in combinatie met een sedentair leven de
oorzaak is van een groot aantal ziekten, waaronder de steeds groeiende zwaarlijvigheid bij kinderen en volwassenen, is het meer dan ooit belangrijk een evenwichtige voeding terug te vinden.… Lees meer »

Grillen

een aantal technieken om het grillen goed te laten verlopen!

Gegrilde gerechten worden bereid boven directe hitte. Dat kan gloeiende houtskool in de barbecue zijn, maar ook de directe hitte van een grill in de oven of een grillpan op het fornuis. Door de hoge temperatuur schroeit het vlees snel dicht. Niet alleen vlees kan worden gegrild, ook vis, gevogelte en groenten van de grill krijgen een heel eigen smaak en aroma.Voeg zout altijd pas na het grillen toe.… Lees meer »

SUIDAFRIKAANSE SPREEKWOORDE EN SE-GOED

n Paar wyshede oor die allerdagse lewe in Suid-Afrika Die bobbejaan sit na te dink oor dit almal…….

-Tevredenheid is nie die vervulling van wat jy wil h? nie, dit is die besef
van wat jy alreeds het. Tevredenheid is niet de vervulling van wat jij wilt, maar het besef van wat je alreeds hebt.

-Nadat alles ges? en gedoen is, is baie meer ges?… Lees meer »

Zelf ijs maken

Zelf ijs maken maar dan op een simpele manier.
Wij zeggen tegenwoordig “een beetje van jezelf en een beetje van Gelatti”. Wij houden van ijs! Ons hele gezin is dol op dat koude smeuiige nagerecht of lekker fris tussendoortje. Altijd kun je bij ons wel een doos met ijs in het vriesvak vinden. In de loop der jaren hebben wij vermoedelijk alle smaken wel eens uitgeprobeerd.… Lees meer »

Dieetweek 20

Zitten we al praktisch op de helft van de maand!

Afgelopen weekend heb ik me bezondigd aan ….. chips!
Wat een rare fratsen kan een mens toch hebben:-)
Ben ik (E I N D E L I J K) van de kaas af zal ik me es een keer volvreten aan de chips.
Was niet omdat ik honger of trek had.… Lees meer »

Oudere posts