Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: oktober 2002 (pagina 1 van 15)

een weekendje halloween in t’stad

het verslag van een dag en avond van halloween in Antwerpen. Vanmorgen vertrokken we met onze motorhome even naar Antwerpen,in feite ligt Antwerpen hier kort bij en meestal doen we het met de gewone wagen maar vanavond zou het laat worden en dan is het wel leuk als je direct kan gaan slapen.We vonden een motorhomeparking aan de havendokken vlakbij de oever van de schelde.… Lees meer »

Halloween

Halloween…niet alleen een soepje…

Halloween geen onschuldig kinderfeestDoor Karin Kuijpers (AD)

Kalebassen, pastinaken, pompoenen zijn de hoofdrolspelers van Halloween. Je maakt er soep van of maskers om te griezelen. En griezelen vinden Nederlanders steeds leuker. Halloween is het feest van de horror.

Bijna niemand in Nederland weet waarom, maar dat we er inmiddels allemaal aan mee doen, staat buiten kijf.… Lees meer »

Week 44

Volhouden :-) Bijhouden dat schrijven, anders gaat het fout… Vorige week eindigde weer in vreetbuien, veel gesnoept (brood en tompoezen voornamelijk). Gisteren en vandaag netjes geweest, al was het vandaag kantje boord.

Om te beginnen met gisteren: gewicht: 124,9 kilo. Balen! Ik had dit absoluut niet verwacht. Ik wist dat het vorige week iets slechter ging, maar per saldo had ik wel gewichtsverlies verwacht.… Lees meer »

To my Child

Dankbaar ben ik voor mijn kind, dankbaar dat ik niet een van de moeders ben die haar kind moet missen, of wanhopig op zoek is naar haar vermiste kind………… Just for this morning, I am going to smile when I see your face and
laugh when I feel like crying.

Just for this morning, I will let you choose what you want to wear, and
smile and say how perfect it is.… Lees meer »

Er was eens…..Een heksenverhaaltje….

Na dit verhaaltje gelezen te hebben. Heb ik mij voorgenomen om zeeeeeer lief te zijn met de andere heksen en vooral met onze bosheks en onze takkentrol….Je weet maar nooit…..

HEKSENVERHAALTJE VOOR HALLOWEEN


Grimelda was niet zo’n beste heks. Toverspreuken vergat ze steeds en haar toverdranken mislukten steeds weer.
Ok, ze was nog niet zo oud, pas 275 jaar, ze kon dus nog veel leren.
Lees meer »

beau’s week 44

Gister voornamelijk druk geweest met allerlei onzin-dingen. En natuurlijk mijn griepprikje weer gehaald. Die krijg ik al 15 jaar, en ik weet dat het niks voorstelt, maar zoals elk jaar weer helemaal zenuwachtig van te voren. Goh, wat ben ik toch een held. Gister wel een lekker blind date gehad met de diepvries: siepeltjesvlees. Da’s de friese variant van hachee. Wat ik verder gister gegeten heb weet ik niet, behalve de lunch, die kan ik me nog herinneren: toast Hawai.… Lees meer »

Er moeten 3 kg af – dag 6

Wederwaardigheden van een lijner … Lees meer »

Plaatjespagina 2

Plaatjes van allerlei dingen die met het Sinterklaasfeest te maken hebben.Lees meer »

Pumpkin_pie_spice

Pumpkin-Pie-SpiceW

Vooral in deze tijd van het jaar, kom je het nogal eens tegen in Engelse en Amerikaanse recepten.
Kant en klaar te koop is het niet in Nederland.
Voor zover ik weet dan, maar dat hoeft ook niet.
Zelf maken is wel zo makkelijk en je vermijdt ongewenste zaken

Natuurlijk kun je die poedertjes zo bij elkaar gooien en klaar is de kok.… Lees meer »

week 44

effe beetje moeilijk oeit, was vergeten dat ik al een hoofding had gemaakt.. Was ik aan begonnen tot ik Rich op de chat kreeg en dan totaal vergeten en willen gaan slapen!Zondag wou ik in rust doorbrengen , topch maar naar een vriend gereden. Die woont vlak naast de Schelde, ging ik beetje stormpje kijken. Was erger dan verwacht!!!Beetje te lang daar gebleven dan, tot ergste voorbij was.… Lees meer »

Oudere posts