Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: april 2002 (pagina 1 van 28)

Hypoglykemie en Darmklachten

Vaak hebben mensen met hypoglykemie last van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) of in sommige gevallen specifieke voedselallergieen. Dit artikel gaat in het kort over PDS. Hypoglykemie en PDS gaan vaak hand in hand. Sterker nog, ik dacht eerst dat ik een darminfectie had, of een verstopping, voordat ik aan hypoglykemie dacht. Talrijke onderzoeken later stelde de huisarts vast dat ik waarschijnlijk leed aan het PDS, zoals zeer veel Nederlanders.… Lees meer »

Groetjes zonder afzender mvb275

Plaatjes van honden met groet

Lees meer »

Aaltje…

Aaltje de volmaakte en zuinige keukenmeid. “Er zijn in de vorige eeuw vooral zuinige kookboeken verschenen, burger-keukenboeken, Betjes en Sientjes en de beroemde Aaltje.” Saartjes waren er niet, die kennen we pas sinds Swiebertje ;-) Klik op www.hollandsepot.dordt.nl/artikelen/recepten/aaltje_keukenmeid.html"Aaltje, de volmaakte en zuinige keukenmeid voor een mooi artikel op de site www.hollandsepot.dordt.nl. Deze site is een aanbeveling voor de liefhebber van de Hollandse keuken.Lees meer »

De barbecue tips

Heb ik ergens op internet gevonden.
Lijk me zeer nuttig voor veel mensen

Het gebruik van spiritus voor het aansteken van de barbecue is af te raden, Spiritus geeft een steekvlam als er nog (verborgen) vuur aanwezig is. Het is niet alleen ontvlambaar maar het beinvloedt de smaak van het eten ook.

Wil je toch spiritus gebruiken, doe dat dan met behulp van een pollepel en giet het nooit direct uit de fles.… Lees meer »

plaatjes

kenso’s plaatjespagina


dierenplaatjes


achtergrondjes
Globes


Lees meer »

Nog een paar kilo!

Nieuwe start van het lijndagboek. Na HEEEEEEL lang ben ik weer eens op smulweb gaan kijken en zag dat er nog heel veel oude bekenden te vinden zijn! Wat leuk zeg, ik heb een paar dagboeken gelezen en krijg er weer inspiratie van. Ik wil zelf graag nog een paar kilo afvallen en hoop dat het weer net zo leuk wordt als vorig jaar.… Lees meer »

suikertroop

laat de suikerstroop niet te lang koken ,anders brandt het aan en bederft de smaak. … Lees meer »

zilvervliesrijst(risotto)

als het water al is geabsorbeerd voor dat de rijst gaar is,doe er dan wat meer bij. maar niet te veel wan anders wordt de rijst te dik. … Lees meer »

gerookte vis

gerookte vis is meestal vrij zout,dus u mag hem niet te royaal met zout en peper besrooien. … Lees meer »

geitenkaas

voor een kruidige geitenkaas gebruik je een verse geite kaas. de droge variant die brokkelt en laat zich niet goed vermengen. … Lees meer »

Oudere posts