Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: november 2001 (pagina 1 van 28)

.

. … Lees meer »

Vandaag gaan we wat gezelligs doen met tofu!

De volwaardige vleesvervanger heb ik nog steeds niet onder de knie. Ik ben een gematigd vleeseter en mag graag regelmatig een visje kopen. Het consuminderen van vlees vond ik voor mezelf niet nodig maar na een zoveelste crisis met de veestapel en door de toename van viskwekerijen en beurs geslagen visjes door de inzet van echt foute vistechnieken, krabte ik toch even over mijn hoofd.… Lees meer »

Afvallen met Asperges

Asperges bevatten vitamine C, calcium en ijzer. Groene asperges bevatten bovendien heel veel vitamine C en A. De lekkere asperges zijn ook nog heel gezond. Ze bevatten vitamine C, calcium en ijzer. Groene asperges bevatten bovendien heel veel vitamine C en A. Ze bevorderen ook de nier en leverwerking.
Daardoor worden afvalstoffen beter uitgescheiden en dat maakt dit aspergedieet extra goed voor u!Asperges kunt u het beste op de dag klaarmaken, waarop u ze heeft gekocht.… Lees meer »

Het Zeven Kleuren Dieet

Het Zeven Kleuren Dieet zou de beste manier zijn om op een gezonde manier af te vallen en tegelijkertijd alle benodigde vitamines, mineralen en vezels binnen te krijgen. Het nieuwste dieet uit Amerika om af te vallen kun je, je nauwelijks voorstellen. Calorieen tellen gaat overboord, grote porties mogen weer, de nadruk ligt puur en alleen op gezonde voeding. Het Zeven Kleuren Dieet zou de beste manier zijn om op een gezonde manier af te vallen en tegelijkertijd alle benodigde vitamines, mineralen en vezels binnen te krijgen.… Lees meer »

Stop Now If You’re Taking This Diet Pill !!

The FDA just released an important new warning about a popular diet pill. Find out which pill it is — and the important reason you should stop taking it immediately! Reviewed by Michael W. Smith, MD

On Nov. 19, 2001, the FDA warned that if you or someone you know takes the weight-loss dietary supplement LipoKinetix, stop immediately. There have been six reports of liver damage and liver failure while using this product.… Lees meer »

Kruiden en eetbare planten

Het gebruik van tuinkruiden en eetbare planten in de keuken
en de geneeskracht die er aan toe wordt gescheven
Dit artikel is nog niet compleet,ik blijf zoeken naar andere eetbare planten/kruiden en foto’s of tekeningen hiervan(de medicinale werking van de kruiden is grotendeels op basis van aromatherapie,Bach bloesem remedies)

WAARSCHUWING:Als je niet zeker bent om welk kruid het gaat, ga dan niet experimenteren want sommige kruiden zijn in mindere of meerdere mate GIFTIG!!!… Lees meer »

Tafel- en versiertips voor de eindejaarsperiode.

Voor de kerst- en eindejaarsperiode doet iedereen extra z’n best om het gezellig te maken en alles leuk aan te kleden. Hier enkele tips.

Kerstdecoraties voor de kerstboom

Dit is vooral heel leuk als je kinderen hebt!

Samen met de kinderen kerstdecoraties maken van brooddeeg wordt een groot succes. Het deeg voelt prettig aan en laat zich prima kneden. Maak sterren, kerstmannetjes en andere figuren.… Lees meer »

Weer een lijnster143

donderdag 29-11 Het gaat ‘s ochtends nog steeds niet goed met Smul bij mij, dus ik begin ‘s middags maar. Op aanraden van Vie ook nog alles gedefragmenteerd en schijfcontrole uitgevoerd. Mocht niet baten. Zit hier nog steeds te niezen en te snotteren, maar keelpijn is al een stuk minder, dus het gaat weer de goeie kant op. Hopen dat dat zo blijft.… Lees meer »

Cranberries

informatie bij het recept van Hans Belterman Cranberries zijn inheems in de VS. De Pilgrim-fathers leerden in de jaren ’20 van de 17e eeuw van de Indianen hoe je cranberries diende te bereiden. Dat ze bij ons ook op Terschelling groeien danken we aan een toeval. Strandjutters troffen in een van de voorgaande eeuwen op het strand vaten aan met voor hen onbekende bessensoort.… Lees meer »

Lijnperikelen deel 2 43

Hier ben ik weer en zal ik dit dagboek maar het groeiboek noemen ;-) Een week niet geschreven. Deze week was het elke dag opnieuw beginnen en elke dag d emist ingaan. Ik doe het zelf, maar werkt erg demotiverend. Ik wilde niet steeds al die vreetbuien gaan vermelden en m’n depriverhalen. Beetje kop in het zand steken dus. Maar mezelf in de spiegel aanschouwen kan ik ook niet meer.… Lees meer »

Oudere posts