Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: juli 2001 (pagina 1 van 23)

Het Goed Humeur-dieet

Genieten zonder schuldgevoel! Een goed begin is het halve werk, ook voor het ontbijt. Neem twee geroosterde bruine boterhammen met 20plus kaas en plakjes tomaat, of ongezoete jam en verse aardbeien. Lekker bij een kopje thee.

Margarine bevat twee keer zoveel vet en calorieen als halvarine. Maar als u geen boter, margarine of halvarine gebruikt, kan op den duur een vitaminetekort ontstaan.… Lees meer »

FIESTA MEXICANA !

…een Mexicaans buffet, met tortilla’s en salsa’s en een frisse tequila om in de stemming te komen
Het gezelligste is buiten, maar het kan ook binnen, Dit zomerse buffet met specialiteiten uit Mexico. Met tortilla’s en salsa’s en een frisse tequila om in de stemming te komen!

Een uitbundige tafel vol pittige hapjes en exotische drankjes

geroosterde mais met tortilla wraps, scampi met limoensaus,chili-sinaas boutjes, Tafeldecoratie, Spelletje Pinata, ……..Lees meer »

dagboek v/e lijner dag 212

een vakantiedag tussendoor Gisteren waren Henk en ik allebei vrij. Dat was de laatste dag dat we gelijktijdig vrij waren tot de vakantie. Maar gelukkig kunnen we dan 3 weken van elkaar genieten. Ik krijg 10 augustus vakantie en Henk 12 augustus, dus nog even doorbijten. Nu moet ik 6 dagen werken en Henk heeft 4 nachtdiensten, dus we komen elkaar weinig tegen de komende dagen en nachten.… Lees meer »

Gemakkelijk kaarsvet verwijderen.

Het gebeurt wel vaker dat er druppels kaarsvet op je kandelaars blijft zitten als je een kaarsje brandt.
Leg de kandelaars dan even in de diepvriezer. Als het kaarsvet bevroren is, kun je het heel gemakkelijk van je kandelaar verwijderen.… Lees meer »

Dagboek 19

?????????? Het wil maar niet lukken!
Ik ben ook niet meer zo gemotiveerd en ook enorm beschaamd als ik alles moet opschrijven wat ik gegeten heb.
Vand de ene kant doet het deugd, heb ik zoiets van: morgen doe ik het beter, maar die dag is nog nooit aangebroken. Jawel eens 1 dagje, maar waat heb je nu aal 1 dagje goed opletten??… Lees meer »

31 juli

zwaar! Hallo daar ben ik weer. Gisteren een heerlijke dag gehad. Eerst natuurlijk gewerkt, en toen thuis heerlijk gegeten. S’avonds na het werk zijn we heerlijk een stuk gaan zeilen. Wat was dat mooi zeg. De zon scheen over het water en alles zag er zo mooi en rustig uit. Het was net of we even twee uurtjes vakantie hadden. Ook met het eten is het gisteren goed gegaan, al kostte het me veel moeite om niet aan mijn trek toe te geven.… Lees meer »

Weer een lijnster23

dinsdag 31-7 Vanmorgen gelijk aan het rekenen geslagen, daar was het gister te laat voor, ‘t werd weer 1 uur, en ik zat nog net onder de 2000 kcals, zelfs met bier en toastjes erbij. Dus niet gezond gegeten gister, maar qua kcal’s zat het dus nog wel goed, dankzij Cat’s aanpak. Toch leuk. Alleen vandaag het ongezonde eruit gooien en op een betere manier aan mijn calorieen komen.… Lees meer »

Richards dieetschrift 31 juli 2001

Ik ga er weer tegenaan… Gewicht vanmorgen: 97,8 kilo, 2,4 kilo zwaarder dan gisteren. Komt door die vreetbui, maar ik zal ook wel op een of andere manier extra vocht vasthouden.

Het gekke is dat ik me steeds gemotiveerder voel om af te vallen, ik verwacht geen vreetbui. Maar ze slippen er nog steeds tussendoor.

Planning voor vandaag:
ontbijt: appel, stuk komkommer.… Lees meer »

De codes die ik gebruik voor mijn pagina.

Eigen handboekje waarin mijn ervaringen staan met de HTML codes en toepassingen! Ik ging meteen de mist in. “Plaats de code daar waar jij je plaatje wilt.”???? Dat kon helemaal niet, waar ik een plaatje wilde op mijn pagina kon je geen tekst typen. Probleem dus, je moet daarheen gaan waar je wel tekst kunt typen!

Ga naar “wijzig mijn gegevens”
Of naar een recept, en dan naar “wijzigen”

Hier kun je wel tekst intypen, en hier moeten dus je codes komen.… Lees meer »

Wijn aan tafel

Heeft u ook altijd zo’n moeite met het uitkiezen van een wijn die past bij uw gerecht? Dan zijn hier enkele handige tips over wijn aan tafel.. Een aperitief is bedoeld om de eetlust op te wekken. Kies daarom voor een glas droge witte of mousserende wijn. Champagne of een andere mousserende wijn wordt door kenners beschouwd als het fijnste aperitief.… Lees meer »

Oudere posts