Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: mei 2001 (pagina 1 van 13)

dagboek v/e lijner dag 151

ontspannen dagje Vanmorgen vroeg opgestaan, want ik wilde naar de sportschool. Aan tafel mijn glazen drinken genomen, maar kon er niet toe komen meer te nemen dan anders. Om half 9 was ik al in de sportschool(op de fiets gegaan)en ben tot half 11 aan het sporten geweest, daarna op de fiets weer terug. Even gecomputerd en daarna een half uur gewandeld op de hei en boodschappen gedaan.… Lees meer »

Richards dieetschrift 31 mei 2001

Nog even… Nog even en ik zit op mijn streefgewicht. Mijn gewicht vanmorgen was 96.8 kilo, 9 ons minder dan gisteren. Wow! Dat begint echt ergens op te lijken. En ik zat nog wel zo vol gisteren… en ik heb ruim twee liter water gedronken. Ik word daar wel een beetje gallisch van.

Vanmorgen zag ik dat mijn buik ook een stuk platter was geworden, ik heb het gelijk even nagemeten.… Lees meer »

dagboek v/e lijner dag 150

dagje uit Vanmorgen toch weer mijn gewone ontbijtje genuttigd want we moesten weg. Okay, misschien was het beter geweest een half uurtje eerder op te staan om mijn oefeningen te doen en rustig te ontbijten, maar ik moet het nog leren. Om half 11 waren we bij de familie waar we op bezoek gingen. Er was apart gebak voor bij de koffie gehaald, dus ik kon niet weigeren.… Lees meer »

Voor / over Papa

KleurplaatjesDeze vier, en nog 20 andere kleurplaten kun je groter uitprinten als je naar kleurplaten.nl surft.Kleurplaten.nl
Lees meer »

Ik ben op dieet (juni)

Vanaf 1 juni ben ik op dieet, ik kan er niet meer onderuit!
Ik heb een dagboek voor de steun en om te steunen. Ik heb al verschillende dieeten achter de rug, telkens flink afgevallen(30 kg)maar… sta nu weer terug op af!(denk ik toch, heb me nog niet durven wegen)
Ik zag er enorm tegen op om maar weer es te beginnen, maar dat was zonder een paar schatten op smulweb gerekend!!Die “bombardeerden” me met berichtjes en ‘harten onder de riem’!!… Lees meer »

Buiten eten met Winnie de Poeh

Kleurplaat Lees meer »

Cootjes Dagboek(3)

Mijn derde en vierde dag Gisteren is er weing gebeurt. Ben wel op de weegschaal gaan staan. Woog 87 kilo, en nog steeds dalende.
Vandaag een vrije dag, dus ik hoefde niet te werken. Ben lekker de stad in gegaan en lekker geld uitgegeven aan nieuwe kleren(voor mezelf).
Normaal koop ik kleren voor mijn elfjarige dochter(die heeft nog maatje niks).
Straks ga ik nog even Thai Boen en een saunaatje pakken.… Lees meer »

Rijst om de wereld

Verschillend soorten rijst

VERSCHILLENDE SOORTEN RIJSTRijst is voor meer dan de helft van de wereldbevolking het voedingsmiddel bij uitstek. De meest gegeten soort is de langkorrelige ‘patna’. De rijstkorrel zit in een houtachtig vlies dat na het oogsten wordt verwijderd. Een aantal soorten rijst wordt ook ontdaan van het zilvervlies en de kiem, het zogenaamde ‘dorsen’, om de houdbaarheid te verlengen.
Lees meer »

Richards dieetschrift 30 mei 2001

Net geen record… Gewicht vanmorgen: 97.7 kilo, twee ons lichter als gisteren, evenveel als afgelopen vrijdag… Morgen dan, hoop ik tenminste. Ik heb overigens een hoop mijlpalen in het verschiet:

96 kilo: zeker weten, lichter dan gedurende achttien jaar…
95 kilo: op de helft tussen 90 en 100…
94 kilo: over de helft…
93 kilo: veilig over de helft…
92 kilo: op de helft tussen 90 en 95
91 kilo: laatste loodje
90 kilo: streefgewicht!… Lees meer »

59 redenen waarom suiker onze gezondheid verwoest

Dr. Nancy Appleton, auteur van LICK THE SUGAR HABIT, geeft ons 59 redenen waarom suiker onze gezondheid aantast.
En gezonde substituten voor geraffineerde suiker. Dr. Nancy Appleton, auteur van LICK THE SUGAR HABIT, geeft ons 59 redenen waarom suiker onze gezondheid aantast, allemaal geruggensteund door aanhalingen uit medische vakbladen, boeken en tijdschriften.1. Kan het immuunsysteem onderdrukken.
2. Kan de mineralen in het lichaam verstoren.… Lees meer »

Oudere posts