Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: februari 2001 (pagina 1 van 12)

Lijnperikelen 5

En dan toch weer die weegschaal!!! Vanmorgen stond ik op die weegschaal voordat ik er erg in had. Het is zo’n automatisme om dat te doen. Ik hoop dat ik dat er nog eens uitkrijg. Gelukkig viel het niet tegen, maar vrijdag vertel ik jullie meer.
Ben weer begonnen met een fruitshake dit keer van een 1/2 grapefruit, sinaasappel en banaan.… Lees meer »

dagboek v/e lijner dag 59

het is gelukt! Het is gelukt, ik heb vanmiddag een hele gave rok gekocht met een leuk truitje erop en ik zag er echt geweldig in uit. Het leuke was nog dat ik met maat 44 de paskamer in ging, want ik had tegen mezelf gezegd dat de maat er niet toe doet, als het maar mooi en lekker zit, maar 44 was te groot!… Lees meer »

Kleurplaat Paashaas

Klik op de links in het KKC en vind nog meer mooie kleurplaten. Lees meer »

Wat is Pasen?

Pasen / Pesach Een eeuwenoud feest dat zijn oorsprong vindt in de geschiedenis van het volk Israel. Pasen / Pesach Een eeuwenoud feest dat zijn oorsprong vindt in de geschiedenis van het volk Israel. Na een periode van ongeveer 400 jaar in Egypte wordt dat volk door een van haar leiders, Mozes, Egypte uitgeleid op weg naar het Beloofde LandDie 400 jaar in dat vreemde land begonnen prima.… Lees meer »

Handige Tips vanuit het FORUM

Deze tips kreeg ik voor mijn nieuwe pagina. Als in een pan zout doet voordat je de boter en het vlees erin doet dan spat het veeeel minder!

AnnetIk neem altijd boter 1 kilo en 200 gr margarine die doe ik een pan en laat dit smelten. Dan zet ik het vuur laag zodat het nog net kookt, ondertussen schep ik het schuim eraf totdat ik een heldere vloeistof overhoud.… Lees meer »

dagboek v/e lijner dag 58

de fout ingegaan,error,error En daar zit je dan, de hele dag al moeilijke momenten gehad, maar volgehouden. Man de deur uit, kinderen naar bed, niets meer op tv en met een knorrende maag lekker achter de computer. Dan merk je pas hoef verslaafd je bent, want wat zat ik te balen dat ik er niet op kon komen. Steeds even geprobeerd en verder spelletjes gedaan op de computer.… Lees meer »

Lijnperikelen 4

Een niet zo makkelijke dag wat lijnen betreft. Maar achteraf toch nog wel een beetje meegevallen. Nu hoop ik maar dat ik niet voor niks zit te typen. En dit er wel op komt. Anders ga ik enorm balen. Want ik kreeg een uurtje gelden alleen maar warnings en ik dacht laat ik nog 1 keer kijken en het lukt.
Het heeft me vanmorgen al iets moeite gekost om die weegschaal te negeren, maar het is me gelukt.… Lees meer »

Trainen, vet verbranden en afvallen.

Conclusies van een onderzoek gedaan naar de verbanden tussen trainen, vet verbranden en afvallen. Training op lage intensiteit kan bij vrouwen met overgewicht op de buik de vetverbranding verbeteren. Het kan ook de daling van de vetverbranding voorkomen, die optreedt bij een laagcalorisch dieet. Ook op lange termijn blijft dan het effect van trainen op de vetverbranding bestaan.

Toch leidt trainen na afvallen niet tot een verminderde toename van het lichaamsgewicht, tenzij de frequentie ervan wordt volgehouden.… Lees meer »

Lijnperikelen 3

En weer gesport vandaag. Ik wil eerst even dit kwijt. Het doet me ontzettend goed om jullie reacties te lezen. Ik denk echt dat dit me steunt in mijn poging tegen de overtollige kilo’s. Ik weet dat ik het ben die het moet doen. Maar dit stimuleert wel. En ook kritiek is welkom, daar kan ik alleen maar wat van opsteken.… Lees meer »

dagboek v/e lijner dag 57

mijn eerste vakantiedag Ik heb net een uur lang de eerste 30 dagen van mijn lijndagboek gelezen. Het klinkt arrogant maar eigenlijk is het heel leuk om te lezen, ik was van plan alleen de eerste week te lezen, maar ben dus uiteindelijk tot dag 30 gegaan. Natuurlijk ook weer alle reacties gelezen, wat fijn toch dat zoveel mensen het lezen en er steun in vinden.… Lees meer »

Oudere posts