Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: augustus 2000 (pagina 1 van 7)

Het complete fitness-boek 7

Weight Watchers, Calorieverbrandings workout Bij een calorieverbrandings Workout gebeurt precies dat wat het woord zegt: er worden calorieen verbrand! Natuurlijk gebeurt dat bij ieder soort lichaamsbeweging, maar calorieverbrandings oefeningen zijn speciaal bedoeld om dit aspect maximaal te bewerkstelligen. Bij deze workout worden vooral de grote spiergroepen getraind en verbrandt u een belangrijk aantal calorieen, die brandstof leveren aan de geactiveerde spieren.… Lees meer »

Hypoglykemie

Wat is het? Wat zijn de symptomen? Waardoor onstaat het? Wat is eraan te doen? Hypoglykemie is het tegenovergestelde van suikerziekte. De suikerstofwisseling werkt niet goed waardoor het bloedsuikergehalte in het bloed te laag is.
Hoewel hypoglykemie i.t.t. suikerziekte wel te ‘genezen’ is, kan iemand zich tijdens een ‘aanval’ van hypoglykemie heel belabberd voelen.Zweten en koud zijn – Koude handen, voeten,armen en benen – Een prikkelend gevoel in vingertoppen en voeten – Wazig zien – Hoofdpijn – Angstig en verward zijn – Duizeligheid – Flauwvallen – Een slap gevoel na de maaltijd – Geeuwhonger – Oorsuizingen – Woedeuitbarstingen.… Lees meer »

ALLERGOEDKOOPSTE MAALTIJDEN

Verzameling van de allergoedkoopste maaltijden voor krappe tijden Voor mensen die tijdelijk heel krap zitten wil ik hier de goedkoopste maaltijden verzamelen.In diverse paragraven per soort behandeld. Dus een paragraaf aardappels, een paragraaf rijst enz. zodat het zoeken iets gemakkelijker is. Jij kijkt wat je hebt staan en haalt hier een idee op. Goed is om altijd een vooraadje smaakmakers te hebben.… Lees meer »

Eetzucht en vraatzucht

wat is het verschil? Eetzucht en vraatzucht – wat is het verschil?

De meeste mensen die lijnen, hebben wel in meer of mindere mate last van eetzucht. Sommigen hunkeren dan naar chocolade, anderen naar koekjes of gebak. Bij de meesten gaat het wel om suiker, hoewel sommige mensen erg naar vet verlangen – vooral naar slagroom en harde kaas. Anderen, die normaal geen drankprobleem hebben, kunnen plotseling naar een glas alcohol smachten.… Lees meer »

Oosterse garneer technieken.

De oosterse garneringen zijn prachtig en met enig oefenen, niet zo moeilijk te maken. Snijd een wortel in 7,5 cm grote stukjes en scil ze. Leg ze 4 minuten in kokend water. Kerf ze in de lengte in met een scherp mes. Snijd in elk stukje wortel driehoekige groeven van boven naar beneden en snijd ze kruislings in plakjes.Snijd een wortel in 7,5 cm grote stukken en schil ze.Lees meer »

DE SURINAAMSE KEUKEN

De kruiden en pepers en andere ingredienten die in de surinaamse keuken voorkomen. In de surinaamse keuken worden veel pepers gebruikt en knoflook ook zijn er alllerlei andere dingen die gebruikt worden,en daar wil ik een uitleg over geven, omdat er veel surinaamse gerechten op mijn pagina zal komen te staan. Alle ingrdienten zijn te koop bij surinaamse winkels, sommige kruiden kun je ook bij de supermarkt kopen.… Lees meer »

Gewicht en de menopauze

Wanneer de eierstokken tijdens de overgang steeds minder oestrogeen gaan produceren, neemt het lichaamsvet de productie van dit belangrijke hormoon over; oestrogeen beschermt oudere vrouwen tegen het risico van osteoporose. Wanneer de eierstokken tijdens de overgang steeds minder oestrogeen gaan produceren, neemt het lichaamsvet de productie van dit belangrijke hormoon over; oestrogeen beschermt oudere vrouwen tegen het risico van osteoporose. Vet produceert het hele leven al oestrogeen; daarom zijn vetarme en vetvrije dieten voor vrouwen van alle leeftijden een grote vergissing.… Lees meer »

Virus aangetroffen ??????

NEE het bleek een grappig plaatje te zijn die de melding gaf dat het een virus was. Gelukkig was het een grap en daarom heb ik mijn ingezonden stukje eruit gehaald.
Sorry als ik iemand ongerust heb gemaakt dit was niet de bedoeling.… Lees meer »

Henna

henna tatoes henna word al duizenden jaren gebruikt.Henna is te koop in oostere en turkse winkels.
Waarschijlijk hebben ze alleen haar henna. Daar kun je ook hennatatoes op je huid maken. Huid henna is wat fijner. Voor huid henna moet je naar oosterse markten.Je moet eerst tee of koffie zetten. Op 1 kop thee moeten 2 eetlepels citroensap.
Meng de hennapoeder met wat thee of koffie ( met citroensap ) tot dat de henna op vla dikte is!!De pasta kun je met een stokje ( sate prikker )
of kwastje.… Lees meer »

deel 3 Schaaldieren

Vervolg van Vis, schaal- en schelpdieren
Product informatie en dieettabellen 2 SCHAALDIEREN
—————
Naast de vissen vormen de schaaldieren voor de visliefhebber een tweede belangrijke groep van in het water levende dieren. Elke lekkerbek kent wel de Noordzeegarnaal en Noordzeekrab, maar er zijn ook de reuzengarnaal, de langoest, de langoestine en het rivierkreeftje. Ze hebben enkel de schaal met elkaar gemeen.… Lees meer »

Oudere posts