Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Bakken en braden

[formulier]Zo bak je het lekkerste stukje vlees

Winnaars week 34

  • Vivian Verhoeff - VELDHOVEN

  • Hans Weijts - NIJKERK GLD

  • Tini Putten - LEEUWARDEN

  • Jose Manders - LANDSMEER

  • Paulina Verhees - MAASTRICHT

  • Jesca Pieterman - WADDINXVEEN

  • Johanna Bruin - ROTTERDAM

Winnaars week 35
  • Jan Schoenaker - PURMEREND

  • Desiree Groen - GORINCHEM

  • Jolinda Meijer - SINT PHILIPSLAND

  • Piet Dekens - WESTMAAS

  • Dick Breen - BREDA

  • Jan Alver - DEVENTER

  • Angela Loon - ALKMAAR

Winnaars week 36
  • John Meijer - ZANDVOORT

  • Hetty Wouterson - HOOFDDORP

  • Danielle Blommers - VELDEN

  • Nicole Scheepers - VEENENDAAL

  • Tom Rooij - UTRECHT

  • Marjan Maesen - ELSLOO

  • Huub Alst - HELLEVOETSLUIS
Winnaars week 37
  • Nolda Roos - BREDA

  • Bo Gouw - ZEVENBERGEN

  • Ruud Karels - BREDA

  • Sannie Kooij - LEUSDEN

  • Stephanie Finsy - VELDHOVEN

  • Paul Weterings - ELSPEET

  • Roland Tuijn - BEVERWIJK

  • Nelly Bezers

Winnaars week 38

  • Maud Wessels - LEIDEN

  • Marlies Jong - HAARLEM

  • Marc Donker - HAELEN

  • Nelleke - Kooij AMSTERDAM

  • Tamara Harte - OUDEWATER

  • Petra Heijmans - DEURNE

  • Chris Schepers - AMERSFOORT

BaktipsDe meest gebruikte vleessoorten
De keuze bij slager en poelier en in de supermarkt is tegenwoordig enorm! Veel gekochte vleessoorten van het rund: runderlappen, sukadelappen, biefstuk, rosbief, gehakt, tartaar.

Droog deppen voor een knapperig korstje
Dep het vlees voordat je het gaat braden, bakken of grillen aan de buitenkant droog met wat keukenpapier.

Home Recepten