Groentenstoomtabel

~ andijvie——-25 min.
~ artisjokken—-30-40 min.
~ asperges——-20 min.
~ bleekselderij–15 min.
~ bloemkool——15 min.
~ broccoli——-12 min.
~ courgettes—–15-20 min.
~ chinese kool—15 min.
~ champignons—-5 min.
~ knolselderij—15 min.
~ maiskolven—–20-30 min.
~ peultjes——-prei
~ prei———–15 min.
~ rode bieten—-20-25 min.
~ groene kool& rode kool- 20 min.
~ schorseneren—25 min.
~ spinazie——-12 min.
~ venkel———25 min.
~ witlof———15 min.~ makreel———10-12 min.
~ kabeljauwfilet–ca. 10 min
~ wijting———ca.15 min.(in aluminiumfolie)
~ schelvis——–ca.10 min.~ kipfilet——-ca.10 min.(in aluminiumfolie)
~ appel———-5 min.(in stukjes)
~ peren———-5 min. (door midden)
~ aardappels—–ca. 25 min. ( in stukken)

7 Reacties

  1. super handig,dank je wel.

  2. super handig,dank je wel.

  3. Dank je wel, altijd makkelijk dus ik zet hem favo. Wat ik mis is het stomen van Paprika. Mijn ervaring is als ik gevulde paprika maak, ze eerst zo’n 5 min laat stomen.Misschien een tip???
    Smulgroetjes Wil.

  4. moetie-inge

    3 maart 2002 at 16:17

    sinds kort een stoomapparaat gekregen dus ik neem je artikel mee als favoriet doei doei inge

  5. Hallo!

    Ik heb de bovenstaande lijst als favoriet op mijn pagina gezet. Errug handig! Weet jij eventueel ook hoe het stomen gaat bij vlees? Hoe lang moeten varkens- en rundvlees stomen?
    Graag zou ik dit nog willen weten.
    Ik ga dit tevens navragen op de stoompage.
    groet!

    Marina (Maronald)

  6. Ik heb hem ook bij stoompage_a gezet.
    Groetjes, Joke

  7. erie_fraters

    10 mei 2001 at 21:00

    Ook deze handige lijst heb ik favoriet gezet.

    Vrg., Erie

Geef een reactie