-AARDE -WATER -VUUR -LUCHT De aarde staat aan de basis van het leven.
Het begin van alles.
De aarde is de voedingsbodem voor flora en fauna.
Groei en bloei vinden hun oorsprong in vruchtbare grond. Zo regisseert de aarde ons voortbestaan, onze toekomst.
Zonder die vaste grond onder je voeten zou je geen weg weten te vinden in het leven.
De aarde is een eerlijke, trouwe en standvastige bondgenoot.
Houd je beide voeten stevig op de grond en vind de juiste balans voor jezelf Water vormt een voortdurende bron van verfrissing. Water is zuiver en komt altijd heel eerlijk op je over.
Het plonst en het spettert. Water lijkt wel de kracht te hebben om het verleden te doen vergeten en een nieuwe toekomst helder te maken.
Water wast weg. Je innerlijk wordt erdoor gereinigd, je uiterlijk frist op.
Al met al heeft water alle eigenschappen van vernieuwing. Denk maar aan een verkwikkend bad. Je komt er als herboren uit.
Vuur staat voor warmte en passie.
De vlam zoekt het evenwicht tussen passie enerzijds en de warmte van rust en sfeer anderzijds.
In alle gevallen staat vuur voor hartstocht. Een ontembare drang naar actie, naar vooruitgang en het bereiken van het doel.
Het voedt je inspiratie, stimuleert je concentratie en geeft moed om weer door te gaan.
Neem je het moment voor jezelf, zorg dan voor voldoende warmte om je in te wentelen. Om weer op te laden. Na het warme bad houdt een behaaglijke en zachte mantel je op temperatuur.Lucht is overal. Zuivere, frisse lucht is de basis. Maar je kunt aan lucht ook iets toevoegen.
Zacht geurende lucht is heilzaam voor lichaam en geest. Snel, grondig en indringend. Therapeutische lucht. Er zijn tal van helende behandelingen met aromas. Een unicum dat via neus en huidoppervlak binnendringt. Mild stemt of je op scherp stelt. Je lichaam activeert of tot kalmte maant.
Geeft jezelf wat lucht.