Reaktie op jullie reacties bij mijn open brief

Helaas lukte het niet om dit bij het artikel zelf geplaatst te krijgen, dat was wel zo handig geweest. Maar aangezien ik daar iedere keer een foutmelding kreeg, doe ik het maar even zo….. Ik wil even reageren op jullie reakties op mijn open brief aan de redactie.. Als eerste, richting readactie, ik snap best dat het tijd kost, tijd die er momenteel blijkbaar niet is. Maar het is niet de eerste keer dat het kunnen verwijderen van berichtjes uit je eigen gastenboek ter sprake komt. Bovendien ben ik het eens met de opmerking van vissersvrouw dat het op deze manier meer tijd kost (volgens mij dan). En wat me verder eerlijk gezegd een beetje verbaasd is dat er wel tijd is om nieuwe dingen uit te gaan proberen, terwijl een aantal andere dingen niet helemaal goed loopt.
En even richting Anja, het gaat me niet in eerste instantie om die oproepjes, hoewel dat wel mee heeft gespeeld. Alleen wat me wel dwars zit is dat er een aantal mensen zijn die het persoonlijk hebben opgevat. Zo had en heb ik het niet bedoelt, het gaat mij om iets algemeens, dus niet alleen om (om nu ook maar namen te noemen) om Lucy. Ik vond en vind dat het maken van categorien voor de oproepjes een hoop ergenissen zou kunnen voorkomen, dan lees je alleen die categorie die jou interesseert.
En daarnaast denk ik dat ik in mijn eerste woede (want ik was boos toen ik de open brief schreef) niet helemaal eerlijk ben geweest door het te hebben over meten met 2 maten, mijn verontschuldigingen.
Carla

3 Reacties

 1. pitbulteckel

  4 juli 2003 at 21:28

  Ik blijf ook je eerste open brief een goede vinden. Ik heb alleen al aangegeven dat ik niet op de voorgaande gebeurtenissen wilde ingaan.
  Mij leek het een dubbel actie:
  Naar de redactie toe die nog steeds niet adequaat reageert op zinnige vragen en verzoeken.
  Naar Lucy toe omdat er teveel oproepjes kwamen die door het niet reageren van de redactie erg overheersend werden.
  En dat tweede heb je blijkbaar niet echt zo gewild.
  Och Carla, je bent al zolang op smulweb, de redactie zal uit tijdsgebrek te traag blijven reageren en er zullen altijd misverstanden onder al die verschillend denkende en voelende mensen op smulweb blijven.
  We houden gewoon allemaal samen vol om smulweb prettig (naar elkaar toe)en hanteerbaar (door de redactie geprogrammeerd)
  te krijgen of te houden

 2. Ik vond je open brief erg goed,ik wilde er gisteren ook een reaktie onderzetten,maar kreeg te zien dat dat niet ging,toen wilde ik de reaktie in jou gastenboek plaatsen,dat ging ook niet,raar he?

 3. Wat je zegt over de redactie begrijp ik ook niet dat ze niet eerst oude dingen doen maar ik ben geen lid van de redactie dus kan er niet over oordelen hoe ze de dingen moeten aapakken.

  Wel jammer en dat blijf ik vinden als je de redactie vraagt om iets weg te halen dat ze het een wel doen en het ander niet en daarover blijf ik me verbazen.
  Maar wie ben ik om te oordelen wat de redactie moet doen.

Geef een reactie