Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Reaktie op jullie reacties bij mijn open brief

Helaas lukte het niet om dit bij het artikel zelf geplaatst te krijgen, dat was wel zo handig geweest. Maar aangezien ik daar iedere keer een foutmelding kreeg, doe ik het maar even zo..... Ik wil even reageren op jullie reakties op mijn open brief aan de redactie.. Als eerste, richting readactie, ik snap best dat het tijd kost, tijd die er momenteel blijkbaar niet is. Maar het is niet de eerste keer dat het kunnen verwijderen van berichtjes uit je eigen gastenboek ter sprake komt. Bovendien ben ik het eens met de opmerking van vissersvrouw dat het op deze manier meer tijd kost (volgens mij dan). En wat me verder eerlijk gezegd een beetje verbaasd is dat er wel tijd is om nieuwe dingen uit te gaan proberen, terwijl een aantal andere dingen niet helemaal goed loopt.

En even richting Anja, het gaat me niet in eerste instantie om die oproepjes, hoewel dat wel mee heeft gespeeld. Alleen wat me wel dwars zit is dat er een aantal mensen zijn die het persoonlijk hebben opgevat. Zo had en heb ik het niet bedoelt, het gaat mij om iets algemeens, dus niet alleen om (om nu ook maar namen te noemen) om Lucy. Ik vond en vind dat het maken van categorien voor de oproepjes een hoop ergenissen zou kunnen voorkomen, dan lees je alleen die categorie die jou interesseert.

En daarnaast denk ik dat ik in mijn eerste woede (want ik was boos toen ik de open brief schreef) niet helemaal eerlijk ben geweest door het te hebben over meten met 2 maten, mijn verontschuldigingen.

Carla

Home Recepten