Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Open brief aan de redactie

Er valt me de laatste tijd wat op, maar dat komt misschien omdat ik er extra op let.

Maar ik heb het gevoel dat hier met twee maten gemeten wordt.

Blijkbaar krijgen sommige mensen het voor elkaar om enkele gastenboekberichtjes uit hun gastenboek te laten verwijderen, terwijl ik altijd de indruk had dat dat niet kon, of dat alles dan verwijderd moest worden.

Maar redactie, alsjeblieft, waarom is het nog steeds niet mogelijk om zelf berichtjes uit je eigen gastenboek te wissen? Die mogelijkheid bestaat om vrouwzijn toch ook? En dat is toch ook een onderdeel van wereld? En als het niet mogelijk is, waarom laten jullie dat dan niet even weten? Er is hier al vaker over gesproken, ik heb er in een mail van jullie ook al eens om gevraagd, en heb daar nooit een antwoord op gehad, redactie hoe zit het nu?

En daarnaast, iets waar ik ook graag een antwoord op wil hebben, en waar ook door verschillende mensen al vaker om gevraagd is, kunnen er alsjeblieft categorien komen voor de oproepjes?

Ik weet dat jullie hard werken, en je best doen om van smulweb een goede site te maken, maar wij hebben als leden daar toch ook een klein beetje recht van spreken in?

Carla

Home Recepten