Open brief aan de redactie

Er valt me de laatste tijd wat op, maar dat komt misschien omdat ik er extra op let.
Maar ik heb het gevoel dat hier met twee maten gemeten wordt.
Blijkbaar krijgen sommige mensen het voor elkaar om enkele gastenboekberichtjes uit hun gastenboek te laten verwijderen, terwijl ik altijd de indruk had dat dat niet kon, of dat alles dan verwijderd moest worden.
Maar redactie, alsjeblieft, waarom is het nog steeds niet mogelijk om zelf berichtjes uit je eigen gastenboek te wissen? Die mogelijkheid bestaat om vrouwzijn toch ook? En dat is toch ook een onderdeel van wereld? En als het niet mogelijk is, waarom laten jullie dat dan niet even weten? Er is hier al vaker over gesproken, ik heb er in een mail van jullie ook al eens om gevraagd, en heb daar nooit een antwoord op gehad, redactie hoe zit het nu?
En daarnaast, iets waar ik ook graag een antwoord op wil hebben, en waar ook door verschillende mensen al vaker om gevraagd is, kunnen er alsjeblieft categorien komen voor de oproepjes?
Ik weet dat jullie hard werken, en je best doen om van smulweb een goede site te maken, maar wij hebben als leden daar toch ook een klein beetje recht van spreken in?

Carla

13 Reacties

 1. bringmethehorizon

  8 maart 2013 at 15:49

  Ik zou ook graag berichten kunnen verwijderen. Ik hou er niet zo van dat andere mensen hun EIGEN recepten in een zogenaamd leuk berichtje (iemand die mij normaal noooooit berichten stuurt) in mijn gastenboek zet om zo reclame op te doen voor zijn eigen recepten nu mijn recepten populairder worden.

 2. vissersvrouw

  4 juli 2003 at 15:02

  >>We zijn het er denk ik allemaal over eens dat het het beste is wanneer je controle hebt over je eigen gastenboek. Staan daar opmerkingen in die je niet bevallen, dan kun je die eruit wippen.
  Dat kan, maar is nu niet zo. Dat willen we wel gaan veranderen, maar dat kost IT tijd. Die tijd is er op het moment gewoon niet. Helaas.
  Dat betekend dat wij het handmatig moeten doen. Daar ben je toch snel een kwartier mee bezig. Maar ook wij hebben weinig tijd. Het is werk wat we tussendoor doen en geen prioriteit heeft. Daardoor blijft het ook vaak gewoon liggen. Helaas.<< Is het niet zo, dat je nu, als redaktie meer tijd kwijt bent aan het reageren op en het verwijderen van dit soort dingen, dan het eenmalig tijd maken om de gastenboeken zo te maken dat ieder naar believen zijn/haar berichten kan verwijderen? En Carla, prima brief/artikel. Groetjes, Renee

 3. pitbulteckel

  4 juli 2003 at 13:50

  Sorry toen ik het herlas zag ik de onduidelijkheid.
  Wat jullie – en ik ook – willen is de mogelijkheid om berichtjes uit onsgastenboek te kunnen verwijderen. Dat is nu bij Lucy gebeurd. Alleen niet op de manier die wij allen willen. Namelijk het zelf doen.
  Wij willen allemaal zelf over ons gastenboek kunnen beslissen
  Anja

 4. pitbulteckel

  4 juli 2003 at 13:47

  Maar wat er gebeurd is is wat jullie willen. Er zijn bij iemand berichtjes weggehaald die ze niet prettig vond. Als ze zelf de mogelijkheid had gehad was het al eerder gebeurd begrijp ik.
  Wat is dan het probleem, buiten het feit dat de redactie geen tijd heeft om een algemene wens te vervullen.
  Het is misschien raar dat ik hierop reageer en niet op al het voorgaande.
  Noem het beestje gewoon bij de naam.
  Lucy heeft toch al haar oproepjes weggehaald en geen nieuwe meer geplaatst. Laat het verder rusten.

  Overigens Carla, een goed artikel met een zinnige oproep.
  En als het binnen andere werelden al geprogrameerd is, dan kan het toch geen probleem zijn om het ook in Smulweb te integreren.
  Anja

 5. Ik snap niet waarom die berichten zo nodig verwijderd moesten worden, er stond geen onbetamelijk woord in. Niet in mijn tekst, niet in die van Sylvia en voorzover ik gelezen heb ook niet in de overige.
  Of de redactie hierin met twee maten meet zou ik niet durven zeggen: ik heb ook wel eens gevraagd om een heel vervelend bericht te verwijderen en dat werd meteen gedaan.
  Baas zijn over eigen gastenboek zou erg prettig zijn.

  Anna

 6. Ik hoorde vandaag ook vol verbazing dat iemand hier op smulweb(met een zeer egoistisch gedrag) het voor elkaar had gekregen om gastenboekberichtjes,die overigens niet onredelijk waren,te laten verwijderen.Ik vind dit een hele rare en eigenaardige situatie,wat heeft die persoon voor op andere leden van smulweb?Aandelen of zo??Gelijke monniken gelijke kappen is het spreekwoord toch??Ik ben benieuwd of je uperhaupt reaktie krijgt van de redaktie op deze brief van jou,die de mening van vele mensen verwoord.Ik zal niet verwonderd zijn te bemerken dat de redaktie zich weer in stilzwijgen zal hullen.

 7. Ik hoorde vandaag ook vol verbazing dat iemand hier op smulweb(met een zeer egoistisch gedrag) het voor elkaar had gekregen om gastenboekberichtjes,die overigens niet onredelijk waren,te laten verwijderen.Ik vind dit een hele rare en eigenaardige situatie,wat heeft die persoon voor op andere leden van smulweb?Aandelen of zo??Gelijke monniken gelijke kappen is het spreekwoord toch??Ik ben benieuwd of je uperhaupt reaktie krijgt van de redaktie op deze brief van jou,die de mening van vele mensen verwoord.Ik zal niet verwonderd zijn te bemerken dat de redaktie zich weer in stilzwijgen zal hullen.

 8. Ik hoorde vandaag ook vol verbazing dat iemand hier op smulweb(met een zeer egoistisch gedrag) het voor elkaar had gekregen om gastenboekberichtjes,die overigens niet onredelijk waren,te laten verwijderen.Ik vind dit een hele rare en eigenaardige situatie,wat heeft die persoon voor op andere leden van smulweb?Aandelen of zo??Gelijke monniken gelijke kappen is het spreekwoord toch??Ik ben benieuwd of je uperhaupt reaktie krijgt van de redaktie op deze brief van jou,die de mening van vele mensen verwoord.Ik zal niet verwonderd zijn te bemerken dat de redaktie zich weer in stilzwijgen zal hullen.

 9. ook op ReisWeb kunnen mensen berichten uit eigen GB verwijderen, dus waarom hier ook niet? Ben met je helemaal eens.
  En over categorieen gesproken – ook bij artikelen – heel goed idee. Het zou in ieder geval veel wrevel kunnen voorkomen.
  Lida

 10. Ja, dat idee heb ik nu ook al een tijdje. Ik hoop dat je brief succes heeft.

  Groetjes,
  Christel

 11. Ben benieuwd…

  het zou wel handig zijn…

  Maria

 12. Ik ben benieuwd of je antwoord krijgt van de redactie en wat het antwoord is.
  En je bent heel netjes gebleven dus het kan geen reden zijn om je artikel te verwijderen

  Groetjes Ria

 13. Natuurlijk kom ik meteen kijken wat je geschreven hebt.
  Ik vindt het heel beleefd en beschaafd beschreven
  En ben benieuwd wat je voor antwoord krijgt
  Groetjes Carla

Geef een reactie