Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Waarom stak de kip de straat over?

Schooljuffrouw: Om aan de overkant te komen.

Plato: Omwille van het hogere doel.

Aristoteles: Het ligt in de natuur van kippen om straten over te steken.

Karl Marx: Dit was historisch onvermijdelijk.

Bin Laden: Dit was een ongehoorde daad tegen de Islam, dus is het volkomen gerechtvaardigd dat we terugslaan met extreme terreuraanslagen.

Captain Kirk: To boldly go where no chicken has gone before.

Kentucky Colonel (KFC): I am glad the chicken did cross the street, it gave me a great new idea.

Hippocrates: Wegens een teveel aan flegma in haar pancreas.

Andersen Consulting: De ontregeling van de straatkant van de kip bedreigde de daar dominante marktpositie. De kip stond voor belangrijke uitdagingen om de vaardigheden te creeren en te ontwikkelen die nodig waren voor de nieuwe competitieve markt. Andersen consulting heeft, in een partnerschapsrelatie met haar client, de kip geholpen door haar fysische distributiestrategie te herdenken via het pluimvee integratie model (pim). Andersen heeft de kip geholpen haar vaardigheden, methodologie, kennis, kapitaal en ervaring te gebruiken deze te integreren in haar algemene strategie binnen een program met kader. Andersen consulting heeft de kip zich helpen aanpassen om succesrijker te worden.

Martin Luther King: Ik heb een droom dat ooit alle kippen waar ook ter wereld vrij zullen zijn om de straat over te steken zonder dat men aan hun motieven twijfelt.

Mozes: En God daalde af uit de hemel en zei tot de kip: Gij zult de straten oversteken. En de kip stak de straat over en er was gejuich en grote blijdschap en God zag dat het goed was.

Geert Wilders: Ik heb geen bezwaar tegen een kip die de straat oversteekt, ik heb bezwaar tegen de uitwassen van kippen die straten oversteken.

Karla Peijs: Als we de snelheid rondom de grote steden verlagen tot 80 km per uur kunnen kippen misschien makkelijker de straat oversteken.

Filip Dewinter: Nee, we hebben de kip niet teruggestuurd, ze is vanzelf de straat overgestoken.J.P. Balkenende: Dat de kip de straat overstak is een feit maar dat wil niet zeggen dat wij onze mening over kippen in het algemeen zullen wijzigen, overigens zijn wij er nog niet uit hoe ons standpunt over dit gegeven zal uitvallen en of wij wel een standpunt zullen innemen hierover.

Freud: Alleen al het feit dat je bezorgd bent over die kip wijst op je onderliggende seksuele onzekerheid.

Bill Gates: Ik heb zojuist MS Chicken 2006 uitgebracht, die niet enkel straten zal oversteken, maar ook kakelen, eieren leggen en uw kasboeken controleren. De overlevingskans hangt af van uw licentie.

Darwin: Kippen zijn in de loop der geschiedenis op natuurlijke wijze geselecteerd zodat ze genetisch voorbestemd zijn om straten over te steken.

Johan Cruyff: Kijk, het voordeel van het nadeel van deze tactische zet is natuurlijk wel dat de kip nu aan de overkant is en daardoor deze kant ongedekt laat.

Gandalf: There are many streets, but one chicken, to rule them all!

Bill Clinton: I repeat, I did not have sexual intercourse with any chicken crossing the street.

Paul Rosenmuller: We zeggen niet, dat we het er wel eens mee zijn dat de kip aanvankelijk de straat overging. Dat zij er uiteindelijk toch is beland, kunnen we helaas niet beamen, noch bevestigen, noch ontkennen.

George W. Bush: Make no mistake about this, I will hunt down every chicken responsible to ever cross a street.

Frank de Boer: Njaaah uh,. Ik zag wel een uh, kip natuulik, maaruh, tactisch gezien uh, was dat op dat moment uh, wel het uh, beste wat die kip kon doen natuulik

Ronald de Boer: Njaaah uh, p?cies wat hij zegt

Harry Vermeegen: Neehee, laat die chickie de pikkie nou gewoon, als zij daar nou zin in heb, dan is zij toch lekker happy de peppy!

Paul Jambers: Awel, nochtans probeerde het eenzame gevogelte de overzijde van de weg te contacteren, zij het onder een overweldigende schaduw uit haar verleden. het was wenselijk geweest als deze kipmadam aan de overkant een beter leven zou kunnen leiden

Moszkowicz: Het is natuurlijk maar de vraag of er hier sprake was van een kip, laat staan van een straat, om nog maar te zwijgen over de actuele daad, het oversteken, die mijn client zou hebben ondergaan, als ik de aanklager moet geloven

Spong: Mijn client, de kip, is inderdaad de straat overgestoken, maar ik ben ervan overtuigd, dat als u dieper op deze zaak ingaat, u zult zien dat er verzwarende factoren zijn die mijn client, de kip, al sinds haar jeugd achtervolgen.Willibrord Frequin: Hee, vindt je dat normaal hee? Zomaar de straat oversteken hee Smeerlap dat je er bent hee. Hoe zou je het vinden als andermans kippen zomaar de straat gingen oversteken, dat doe je toch ook niet hee! Smeerlap hee! Blijf van mijn cameraman af hee! Niet doen hee!

J.P. Sartre: Ik denk niet......... en FLOEP, weg was hij!

Peter R. De Vries: Dit is natuurlijk een duidelijk falen van Justitie en het overheidsapparaat. Zij hadden K. natuurlijk nooit de straat over mogen laten steken! Ik heb op de computer van een medewerker van het OM informatie gevonden die onthult dat men op de hoogte was van het voornemen van K. om de straat over te steken.

Ivo Niehe: Vanavond bij mij aan tafel te gast iemand die ondanks een zeer markant leven, zichzelf nooit heeft toegestaan een interview te geven, tot vandaag. Een kip die vele malen de straat is overgestoken, daarbij altijd trots het hoofd geheven zit zo hier bij mij aan tafel, na de reclame

Maxima en Wimlex: Wij geloven de kip op haar woord als zij zegt dat zij de straat overgestoken is

Patty Brard: Ha lieverd, zonet stak je nog de straat over en nu zit je hier bij mij op de bank, hoe voel je je?

Paul de Leeuw: Vanavond in mijn programma kunt u in een bad van chocolade- en vanillevla stappen samen met de kip die de straat over stak

John F. Kennedy: Ask not, what that chicken can do for you, but ask how you can help other chickens cross the street!

Arnold Schwarzenegger: That chicken crossed the street yes, but I can asure you, it will BE BACK!

Frans Bauer: Als zij aan de overkant is mag ze vannacht wel bij mij slapen en het maakt me niks uit wat de TROS daarvan vind!

Darth Vader: The force is strong with this chicken. Join me, and together we shall cross the street as chicken and egg.

Colonel Nathan R. Jessep (Jack Nicholson, a few good men): You want the egg? You can HANDLE the egg?

Einstein: Of de kip de straat is overgestoken, ofwel de straat onder de kip voortbewoog, hangt af van je referentiekader.

Boedha: Het feit dat je die vraag stelt doet tekort aan je kippennatuur.

Ernest Hemingway: Om eenzaam te sterven. In de regen.

Jean-Luc Dehaene: Let the beast go!Leo de Haas (Blik op de weg): Tijd om de kip van de straat te halen en te confronteren met haar oversteekgedrag door gebruik te maken van de videobeelden uit onze camera-auto!

Anonieme Veluwse boer langs de snelweg: Neh, zukke platte kippn hebbn we hier nie!

Ushi (tegen de kip): Yes, good question!! Do you like to have sex in the street?

Stichting Wakker Dier(Biologica): Laat we deze overstekende kip adopteren en biologisch maken want biologische kippen zijn gelukkige kippen en als adoptieouder krijgt u elke maand de lekkerste eitjes!!

Gerrit Zalm: Ik ben van mening dat we, om aan de Europese normen te voldoen, moeten bezuinigen op het oversteken van kippen, misschien is het een optie om de straat smaller te maken zodat de kip een kortere tijd nodig heeft om over te steken, of we bezuinigen natuurlijk op de hele pluimveesector. In de jaren 50 staken kippen ook over zonder steun van de overheid!

Jenssen: Vanavond hebben we hier P. Kuiken, de puberdochter van Mevrouw Kip die onlangs de straat over stak. Zij zal een boekje open doen over haar moeder en haar drang om over te steken. Jan blijf met je handen van haar af!!

Catherine Keyl (voor MAX): We gaan het hebben over waarom ouder wordende kippen, na het oversteken, alleen nog maar geschikt zijn voor de soep.

Freya van den Bossche (vice-premier Belgie): Hebben jullie in jullie kranten soms personeelsadvertenties staan met: als je niet stijf, truttig en kleinburgerlijk bent, kom je als kip niet in aanmerking om een straat over te steken?

Bob Geldof: Me and my fellow musicians will record a song to support all chickens everywhere to cross the street whenever en however they want!

Home Recepten