Herba Life

Dit artikel is besproken bij (ook dat nog) van de kro.
Vandaag heb ik bericht gehad waar het overging. Voor iedereen die van plan was om het herba life te gaan volgen, wil ik het volgende vertellen.
Er is inderdaad een paar jaar geleden een uitzending geweest waar het herba life produkt is besproken.
De grote lijn van het verhaal wat ik van de KRO kreeg is het volgende,Je koopt te dure spullen die als je die lang gebruikt slecht voor je zijn omdat je te eenzijdige voeding binnenkrijgt en een bepaalde overdosis aan vitaminen.
Verder heeft het ook een psychologisch effect, doordat je de pillen slikt denk je ook meer na over wat je eet en ga je ook gezonder eten.
In 1993 heeft Frank van der Meijden van de consumenten bond verteld, dat het produkt herba life niet voldeed aan de Nederlandse normen.
Waarschijnlijk gaan ze deze winter weer een uitzending aan herba life besteden maar dat hoor ik in september.
Als ik meer te horen krijg zal ik proberen om iedereen van de slankgroep doormiddel van een artikel op de hoogte te houden.
Laten we allemaal ons verstand erbij houden en op een gezonde manier proberen af te vallen.
Heel veel sterkte en succes gewenst.
groetjes van Betha.

5 Reacties

 1. zarah-leander

  30 juni 2002 at 14:08

  Je hebt inderdaad gelijk.In 1993 heb ik dat programma ook gezien(wist niet dat het al zooo lang geleden was!).Herbalife werd toen uitgebreid besproken en was ook qua samenstelling gecontroleerd.De resultaten logen er niet om.Dat sporters het gebruiken is normaal want als ik zie wat velen van hen in hun lichaam pompen en spuiten,kan ik alleen maar mijn hoofd schudden en het mijne er van denken.Mijn moeder zegt altijd…Als een ander van een brug springt,doe jij dat dan ook?..Nou nee dus!Gezonde voeding en niet te veel in jouw lijf stoppen qua eten en alcohol etcetera doet je meestal afvallen.Heb je er hulp bij nodig ga eerst naar de huisarts!!!

 2. Waar halen ze bij de KRO en dregelijke deze onzin toch vandaan. Herbalife is een verantwoord produkt waarmee je op een gezonde wijze kunt afslanken, aankomen of gewoon als gezonde basis voor sporters e.d.
  Ikzelf ben er ruim 20 kilo mee afgeslankt en voel me 200 % beter. Zelfs in de consumenten-gids kwam Herbalife als beste uit de test. En wat een onzin dat het om het geld te doen is, Het HELPEN van andere mensen d.m.v. gezonde voeding daar gaat het om.

  Groetjes Nelie

 3. Ik liep gister tijdens de koopavond door de stad, op weg naar Mode Tineke trouwens voor wat koopjes in de uitverkoop, toen me een kleine flyer werd toegestopt. Ik weet niet hoe het jullie gaat, maar uit automatisme steek je je hand uit. Even daarna las ik het ding: het was promotie voor herbalife! Ik was kwaad en perplex. Ze zoeken de “dikkerdjes” eruit en alleen die krijgen het! Hij was al te ver weg, anders had ik mijn gal even over hem uitgespuugd. Ik vind het belachelijk dat voor de centen, want daar gaat het die lui toch om, ze zo denigrerend mensen benaderen.
  Zo, dit moest ik even kwijt.

 4. Ik liep gister tijdens de koopavond door de stad, op weg naar Mode Tineke trouwens voor wat koopjes in de uitverkoop, toen me een kleine flyer werd toegestopt. Ik weet niet hoe het jullie gaat, maar uit automatisme steek je je hand uit. Even daarna las ik het ding: het was promotie voor herbalife! Ik was kwaad en perplex. Ze zoeken de “dikkerdjes” eruit en alleen die krijgen het! Hij was al te ver weg, anders had ik mijn gal even over hem uitgespuugd. Ik vind het belachelijk dat voor de centen, want daar gaat het die lui toch om, ze zo denigrerend mensen benaderen.
  Zo, dit moest ik even kwijt.

 5. Hoi Betha,

  Wat goed dat je deze informatie allemaal hebt gekregen van de KRO, en ook heel erg goed van je dat je hier een artikel over hebt geschreven. Ik ben ook blij te lezen dat ik niet iets verkeerd heb gezegd toen ik je schreef dat herbalife niet zo goed is als dat ze zich voordoen. Dank je wel, groetjes Angelique

Geef een reactie