Germa’s Dagboek 31-10

Hoi allemaal
Ik heb vandaag weinig tijd gehad, onverwacht bezoek vanmorgen al, daarna voor een werkoverleg naar mijn werk, thuis gekomen, eten gekookt, wat dingen schoongemaakt en nu even snel een artikeltje! Heb trouwens weer een lekker kant en klaar produkt ontdekt: Kreukelschijven van AViko voor in de oven, mjummie!
10.30 snee volk. met groentesprea en beker magere melk.
zwarte koffie
12.45, hard volkoren broodje met ei, tomaat en 30 kaas en beker zwarte koffie
14.00 2 capucchino
18.00 kreukelschijven uit de oven, blank snitzeltje gebakken met beetje ketjap en gekookte witlof met kaassaus en stukjes ham, glas water en schaaltje optimel fruityoghurt.
20.00 thee met een snack a jack caramel
22.00 snack a jack cheese en schaaltje optimel fruityoghurt
Tot morgen dan kom ik jullie weer opzoeken!
Ps ik heb MSN gedownload, maar weet nog niet hoe het moet!
PS: Oh, vergeet helemaal te vertellen dat ik vandaag het Smulweb kookboekje heb thuis gekregen!! Wat een leuke receptjes in dit kleine boekje. heel erg leuk!!

5 Reacties

 1. Die Routier zie je niet vanaf de snelweg. Maar ik werk wel in de haven van Antwerpen op linkeroever(Kallo). Kom je daar wel es in die Routier?
  Dan moet je wel es langs komen! Ik werk er maar 10 m vandaan!
  Vieke

 2. Je gaat weer goed he! Ik las ergens dat er ook Snack-a-jacks chocola schijnen te bestaan, heb jij die al ontdekt? Ik zie ze nergens, maar ze spreken me errug aan! Succes en groetjes! Bernicexx

 3. Al een druk dagje achter de rug dus. Pas op hoor, niet teveel kreukels eten anders lig je zelf nog es in de kreukels! Hihi. Moet je de (mini) Snack-A-Jacks bbq eens proberen. Die zijn pas lekker zeg. Kaas ook wel maar als ik mag kiezen…hoeveel soorten hebben ze nu bij jullie? Zie je morgen dan wel weer. Slaap lekker, Ilonka

 4. MSN raakt in trek. Ik ga het vanavond proberen uit te leggen. Ik ga zo eerst wat eten, ik bennet thuis.
  Jij gaat ook nog steeds goed.
  Liefs Helen

 5. Tot later.
  Wat was jij laat thuis gister.
  Helen

Geef een reactie