Weer een lijnster54

alweer vrijdag :-) 31-8 … ik kan het smulweb weer op. Hadden jullie gisteravond ook problemen?
8.00: 2 glazen water – ik heb zo’n moeite met onthouden dat ik water moet drinken, dus ben er maar vast mee begonnen.
8.30: zwarte koffie en trosje druiven.
9.30: stuk meloen met klein plakje rauwe ham. Heb totaal geen zin in brood of crackers of zo. Maar goed, mijn fruit voor vandaag is binnen. De rest komt nog wel :-). Oh ja, en 3 dropjes die ik in mijn bureaula vond maar niet weggegooid maar maar in mijn mond gestoken, ondanks dat ze een beetje stoffig waren. Toch lekker :-) Was wel tegen de afspraak van een vaste eetplek, maar ik vond het ook een beetje belachelijk om daarvoor naar beneden te lopen. Had ik dus wel moeten doen. De volgende keer dan maar.
12.00 2 boterhammen met kaas. Nog steeds geen trek, maar ik ben al laat met mijn pilletjes, dus het moet maar.
15.00 eerst een stukje meloen met wat rauwe ham, en toen nog lekkere trek, dus een handje Japanse zoutjes. Moet zo boodschapjes doen, dus moet wel iets in mijn maag hebben. Alleen nog even verzinnen wat we moeten gaan eten. Als ik nergens op kan komen wordt het een simpele stamppot rauwe andijvie (spekjes apart) met beetje kaas, en een (rundergehakt)bal. Maar ik heb eigenlijk wel zin in iets HEEEEL lekkers, met niet te veel kcals.

Was tussendoor even aan het opruimen en kwam nog een trommel tegen met spekkies. Wel keurig meegenomen naar de eetplek, en er maar 3 gehad (zijn niet van die hele grote), dus het valt nog wel mee.

Avondeten: niet de stamppot andijvie, maar toch maar de spinazie uit de diepvries gevist. Wat rundergehakt rulgebakken, met wat ui, knoflook, It. keukenkruiden, rode paprika, champignonnetjes, spinazie erdoor en wat Parmezaanse kaas erover (en de rest erbij, maar niet voor mij – wat ben ik weer poetisch :-)) Voor vriend veel gebakken aardappels, voor mij HEEL weinig. EN hij eet er altijd mayo bij, maar doe ik sowieso al nooit. Al met al niet ontevreden. Zo de koffie en ik heb heel erg veel zin in een Tia Maria erbij. Doe ik normaal alleen met kerst, en waarschijnlijk hou ik me ook wel in, maar ik moest er ineens aan denken, en eigenlijk mag dat ook wel. Geen bier gehad de laatste dagen (terwijl nou blijkt dat alcohol op zich wel mag bij mijn medicijnen – maar het leek me beter van niet). Dus misschien ga ik me zo verwennen :-) Daar is de vrijdagavond tenslotte ook voor (bij mij in ieder geval)
Toe: 2 pruimen en beetje yoghurt en inderdaad de koffie met halve Tia Maria :-)

Yes!!! Vrijdag: vanavond neem ik een pilsje. Krijg er zin in na die slok Tia Maria. Maar geen toostjes vanavond. Had er ook expres (arme vriend van mij) geen beleg voor gekocht. (En hij hoeft niks af te vallen).
Ja.. had het kunnen weten, 1 pilsje wordt als snel 2 pilsjes… Waarom lust ik nou geen wijn
Maar ik ga toch vroeg naar bed, dus nog extra de mist in gaan kan niet meer. Nog even douchen en een beetje tuttelen en dan exit tante Stas (= overigens mijn achternaam, maar iedereen noemt mij altijd tante Stas) Morgen weer (heel) vroeg dag. Moet nog wat werken, is van de week een boel blijven liggen omdat ik een beetje ziekjes was en het moet toch eens af. Dus tot morgen allemaal.

6 Reacties

 1. Mensen die graag wijn drinken zullen wel denken waarom lust ik geen bier ;-)
  Wat dacht je van thee, drinken dan he, niet over de benen gooien want dan hou je dorst. *grijns*
  Ik heb heel veel liggen slapen vandaag, vandaar dat ik nu (kwart over een) nog op smulweb ben.
  Fijn weekend, maar ik neem aan dat ik je nog wel tegenkom, liefs, Erie

 2. Zie het al, je houdt van lekker eten (zat je anders op smulweb, domme opmerking van mezelf HIHI). Heb jij er ook zo’n moeite mee om het lijnen in huis vol te houden? Normaal gesproken heb ik thuis de meeste moeite en op werk niet.(vandaag was een van de uitzonderingen hoor)Hartelijke groetjes en een fijn weekend gewenst, Ilonka
  O,ja, ik kon gisteren ook niet op Sw komen!

 3. Adiet, die stamppot rauwe andijvie van je, die klinkt echt als iets HEEEEEEL lekkers, zou ik zeker maken vanavond als ik jou was! En ga je echt morgen weer op de weegschaal? Ben heel benieuwd! Hoe was het trouwens met de blokjes kaas in de AH? Nog wat kunnen snaaien? Ga nu snel naar m’n eet-date! doeiii, fijne avond he!

 4. Dat op een vaste plek eten, dat ga ik ook doen, dat is echt heel goed voor mij geloof ik! En Adiet, hoe kan dat nou dat je geen zin had in brood vanmorgen? Ik ben dan zo jaloers op je, ik heb echt altijd wel zin in brood! xx

 5. Ik hoop dat je goed geslapen hebt!
  Ik probeer ook op een vaste plek te eten, dat lukt eigenlijk best goed, op de ontbijtjes op bed na :-)) Vanaf het begin heb ik me gehouden aan: niet eten achter de computer. En dat is vaak mijn redding. Ik ga lekker zitten mailen of recepten invoeren, en vergeet dan dat ik trek had.
  Fijne dag vandaag! Liefs, Erie

 6. Hee Adiet, had nergens last van gisteravond! (maar rond half 10 voor het laatst op SW geweest..). Beetje goed geslapen vannacht? Ik wel aardig, maar ben errug blij dat het bijna weekend is..succes vandaag! Bxx

Geef een reactie