Dagboek 31

Laatste week van augustus is ook nog vrij goed verlopen.
Alleen was ik weer ff depri woensdagavond en heb ik mijn deprigevoel weggegeten met petitbeurrekoekjes met chocolade. Natuurlijk te veel.
Over dat te veel nog eens: volgens mij is dat mijn vriend zijn schuld (zeker die van mij niet
:-)!!)
Neef ff serieus, vroeger hadden wij thuis de gewoonte om een koek, of een stukje chocolade te nemen. Maar bij zijn thuis is het de gewoonte van meteen het hele pak op tafel te zetten!
Met alle gevolgen vandien natuurlijk. Vermits ik zowieso al moeite heb met neen te zeggen, zeg ik tegen mijn vriend: geef me 1 of 2 koekjes maar zet het ganse pak toch niet altijd op tafel. Maar hij vindt natuurlijk dat ik dat moet leren…
tot nu toe is het dus nog niet gelukt!

Ik ben dus deze week zelf s een kilo kunnen afvallen (ik was er wel 2 bijgekomen en woog vorige week (ik durf het bijn a niet te schrijven) 74.4kg en deze morgen was het dan toch al 73.4kg)
Het zal wel niet zo snel blijven gaan want onder de 70kg dat is eigenlijk al eeuwen geleden…Vermits ik niet goed heb bijgehouden wat ik precies allemaal gegeten heb, is een besluit van deze week maken misschien moeilijk, maar ik probeer het toch!

Fruit: OK, ik heb iedere dag wat druiven gegeten, en gisteren een perzik

Groenten: OK, papa had tomaten meegegeven uit de tuin, ze zijn allemaal op door mij!
Ook erwten en wortelen gegeten, dinsdagavond.

Zuivel: OK, als tussendoortje of een potje alpro pudding of een platte kaas.

Snoep: niet OK, maar weer eens teveel, maar dit week-end wordt er niet meer gesnoept (ik haal geen koeken, of chips in huis!!)

Net het water drinken als ik thuis ben, moet nog verbeterd worden en dus minder snoepen, maar ik werk eraan!

2 Reacties

  1. Zijn tomaten echt fruit? Wat grappig, dat wist ik ook helemaal niet! Wel goed hoor, dat je weer bent afgevallen! En helemaal eens met dat eten als het voor je neus staat: dat KAN je er gewoon niet vanaf blijven, ik heb precies hetzelfde probleem! Succes weer! Bernice

  2. Moeilijk hoor, snoepen te laten met de complete verzameling op tafel! Trouwens, even voor de goede orde: tomaten zijn officieel geen groente: het is fruit, alleen beschouwt iedereen het altijd als groente. Dus misschien toch wat meer groentetjes? En koop gewoon wat Japanse mix voor de hartige trek ‘s avonds. Word je niet dik van! (misschien heb ik je die tip al eens gegeven. ik loop er behoorlijk mee rond te strooien – de tip dan he – niet de mix :-) en ik heb geen flauw idee meer aan wie ik het wel of niet gezegd heb. Hou vol en fijn weekend, groetjes, Adiet

1 Pingback

  1. streaming movies

Geef een reactie