Fotoreportage Proeverijmenu Hofstede de Blaak

Proeverij Menu genoten op 26-4-2012 Pompoenbereidingen met scharrelhoen, geplette langoustine, quinoasalade en bergamot-ijspastille (9.3)

Gegrilde Sint-Jacobsmossel met dashi, miso crème, lamsoor, frisse komkommer en mosseljus (9.6)

Tortellini van runderstaart met doperwten, Parmezaanse kaas, Serranoham en Madeirasaus (9.4)

Gebraden lamsbout met lamstong, gremolata, couscous, ras el hanout, wortel, courgette, Turkse yoghurt en lamsjus (9.4)

Amandelbiscuit met crème van koffie en amaretto, chocolade parfait, vanille-extract en tonkabonen crème (9.4)





















3 Reacties

  1. BenVerbruggen

    27 april 2012 at 17:14

    Wat ziet het er allemaal weer prachtig uit. Daarnaast zijn er wel hele mooie wijnen ingekocht, dit kwartaal moet ik hier toch even van proeven.

  2. Wederom top. En die ster komt er zeker!!
    Hopelijk mag ik met jullie mee.

  3. Nou Ad het ziet er fantastisch uit! Ik kan niks anders zeggen. Idem de wijnen. Ik ben benieuwd of er in november een ster gaat komen want dit is beslist sterwaardig. Ik vind de waardering van 13/20 van Gault Millau voor deze mooie winkel écht aan de schamele kant. Bedankt, gr. Alex.

Geef een reactie