De foto′s van Menu Hofstede de Blaak (21,50) juli-augustus 2011. Menukaart:

Paté van eendenbout en biologische eendenlever met 5 spice, rode biet structuren, sherry gel en lauw warme vinaigrette van rode ui
Of
Gemarineerde zalm met panna cotta van bloemkool, eidooiercrème, piccalilly, champagnecrème en avruga kaviaar

**Schaaldieren bouillon met gamba tortellini, tomaat antiboise en dragon **
Of
** Romige paprika crèmesoep met geitenkaas crouton en koriander **

Kabeljauwfilet met een korstje van peterselie en knoflook, pompoenrisotto, citrus vinaigrette, paksoi, mosselen en mosseljus
Of
Op lage temperatuur gegaarde varkens koontjes met pittige kikkererwten, snijbiet, zure room, geraspte limoen en luchtige aardappel
Of
Supplement € 7,50
Gebraden runderzijlende met meiknol, shiitake-crème, groene aspergetips,
fondant aardappel en truffeljus

Savarin van pure chocolade met sponge cake, gepofte banaancrème,
vanille-ijs en bruine rum karamelsaus
Of
3 stukjes boerenkaas met bijpassend garnituur