Een taart wordt overhandigd tussen twee personen

Op Gebakplaats komen hobbybakkers en liefhebbers van gebak samen

Recent is een nieuw platform gelanceerd waarop hobbybakkers hun producten te koop aan kunnen bieden aan gebakliefhebbers uit de buurt. Mensen die op zoek zijn naar gebak kunnen het hier vinden. Er kunnen ook speciale bestellingen gedaan worden bij hobbybakkers die zich hebben aangemeld.

Alle hobbybakkers zijn welkom

Gebakplaats is bedoeld voor mensen die voor hun hobby bakken en daarom is iedereen welkom om zijn of haar gebak aan te bieden op het platform. Beginnende bakkers maar ook ervaren hobbybakkers kunnen hun baksels aanbieden. Lekkere ouderwetse appeltaarten of worteltaarten zijn welkom, maar ook exclusievere verjaardagstaarten of bruidstaarten mogen aangeboden worden.

Kopen en verkopen

Als een hobbybakker gebak wil plaatsen is dat gratis. Gebakplaats vraagt ook geen commissie. Het enige wat er moeten worden gedaan is het aanmaken van een account en het plaatsen van een omschrijving van het gebak. Mensen die gebak zoeken kunnen hierop reageren. Het verdere contact verloopt dan gewoon tussen de hobbybakkers en de kopers van het gebak. De bedoeling is dat geïnteresseerden het gebak bij de hobbybakkers ophalen. Hobbybakkers kunnen ten alle tijden advertenties pauzeren als ze even geen tijd hebben om te bakken.

Hobbybakkers gezocht

Meerdere hobbybakkers hebben al een aantal heerlijke baksels te koop gezet en de eerste taarten zijn inmiddels al verkocht. Maar het platform is op zoek naar nog veel meer hobbybakkers en gebakliefhebbers. Bent u een hobbybakker, meld u dan aan. Als er iets te vieren valt en u zoekt speciaal gebak of als u gewoon zin heeft in iets lekkers, kijk dan eens wat de hobbybakkers in uw regio voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd? Meer informatie over bakken op Gebakplaats