Moederdag High Tea & High Wine op het Westelijk Handelsterrein Rotterdam

Een uniek concept Moederdag High Tea & High Wine vindt plaats op het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam op Moederdag: zondag 13 Mei. Op zondag 13 Mei organiseert het Westelijk Handelsterrein een High Tea/ High Wine speciaal voor moeders van Zuid Holland.

Elk jaar op Moederdag is voor velen een uitdaging om de belangrijkste persoon in je leven in het zonnetje te zetten. Het Westelijk Handelsterrein organiseert daarom een High Tea/ High Wine op het terrein, speciaal voor de kinderen die hun moeders op een bijzondere manier in het zonnetje willen zetten.

Het Westelijk Handelsterrein is uniek complex van pakhuizen onder een glazen overkapping, bestaande uit restaurants met gerechten uit alle windstreken en winkels met een verrassend aanbod. In verschillende restaurantjes op het terrein kan je genieten van een heerlijke High Tea of High Wine.

Bij de High Tea worden lekkere zoete en hartige hapjes met verschillende theesoorten geserveerd. Bij de High Wine is het een combinatie van een wijnproeverij met bijpassende heerlijke amuses. De High Tea begint vanaf 12.00 uur en is tot 18.00 uur terwijl de High Wine start vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur.

De kaarten kunnen gekocht worden op de website van het Westelijk Handelsterrein, hier kan tevens gekozen worden voor High Tea of High Wine bij het restaurant naar keuze.

Voor meer informatie: www.wht-rotterdam.nl

1 Reactie

  1. While you can get a fabulous high tea all year, a lot of spots are amping it up for Mother’s Day with uncommon blessings, one-off menus, and a present for your mum, which is perfect on the off chance that you’ve neglected to snatch one yourself. https://www.gethomeworkonline.com/homework-writing-help-service

Geef een reactie