“If one word comes to mind when thinking of The Caucasian Chef, it is pride. This chef is so proud of what he has to offer, he cannot wait to share his goodies with you!” (The Caucasian Chef). Tweetjemee genomineerd voor de Food Innovation Award 2011

Gelijk de Kaukasische Kok, zijn Maarten Bennis en Manette Zeelenberg van Tweetjemee trots te melden dat Tweetjemee genomineerd is voor de Food Innovation Award 2011. Deze prestigieuze businessplancompetitie wordt georganiseerd door New Venture in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Op basis van ons gave businessplan, is Tweetjemee samen met 7 anderen genomineerd. Twee deelnemers maken kans op de hoofdprijs. Echter eerst moet er nog gepitcht worden voor een professionele vakjury.
Wij willen jullie als Tweetjemeeërs van het eerste uur enorm bedanken voor jullie geloof en inzet. Zonder jullie had Tweetjemee nooit zover kunnen komen als het nu is. Immers Tweetjemee is een echt community-concept wat gedragen wordt door haar deelnemers.
Wij hopen van ganser harte dat wij de hoofdprijs zullen winnen, vooral ook om de te verwachte publiciteit die het winnen van deze prijs zal genereren. Hou het Fincancieel Dagblad, NRC Next en BNR Nieuwsradio in de gaten. Aanstaande donderdag 23 juni zal na het pitchen direct de uitslag bekend gemaakt worden. Duimen jullie voor ons?
Tot slot kunnen we nog melden dat we als genomineerde op 6 juli een ontmoeting zullen hebben met Minister Verhagen. Spanneeeeeend ;-)