Via Smulweb kon ik kennismaken met Food-preppen met Lock&Lockdoosjes!

Tijdens mijn wekelijkse dinsdag  veggie dag, had ik nog een portie over van mijn vegetarische ovenschotel en heb die bewaard en in een Lock & Lock vershouddoosje.
En vrijdag middag had ik niet veel tijd om te koken. Dus heb ik mijn portie vegetarische ovenschotel opgewarmd en met veel smaak opgegeten.

Ook voor mijn tuinkruidentaart met champignons heb ik gebruik gemaakt van de doosjes. Door eerst restjes te verzamelen en te bewaren in de doosjes. Om op een dag (met weinig tijd) zelf te beslissen wat ik zou kunnen klaarmaken. Ik had nog kruiden en bladerdeeg in de frigo liggen. De restjes waren champignons en kaas, dus daarom werd het een tuinkruidentaart :)
Een taart voor mij alleen is teveel, dus de helft heb ik nadien ook kunnen bewaren in een lock&lock doosje! En dit is goed voor morgenmiddag! ;)

Recept van de Tuinkruidentaart: https://www.smulweb.nl/recepten/1437732/Kruidentaart-met-champignons

Recept van de vegetarische ovenschotel: https://www.smulweb.nl/recepten/1437109/Vegetarische-ovenschotel

De doosjes zijn een succes! Want maaltijden, groentjes, brood, enz blijven na enkele dagen nog vers! ;)
Ik heb nog niets moeten wegsmijten! Super!

2113