Tomatoblend – De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Tomatoblend is 100% puur100% puur

Tomatoblend is dé ideale basis voor soepen, sauzen, tapenades en toppings. De blend bestaat uit 100% heerlijke tomaten en vrij van kleur- geur- en smaakstoffen of andere conserveringsmiddelen. Door de duurzame productie wordt er bovendien niets verspild. Daarom past Tomatoblend in zowel een gezonde als een bewuste levensstijl.

Uit 1 kg verse smaaktomaten halen wij 1 kg Tomatoblend.

Uit 1 kg verse smaaktomaten halen wij 1 kg Tomatoblend.

Producten

De producten van Tomatoblend zijn gemaakt van 100% pure ingrediënten en vormen een perfecte basis voor tal van toepassingen. Heerlijke pasta’s en pizza’s of smaakvolle soepen staan in een handomdraai op tafel met Tomatoblend!

Tomatoblend naturel Inhoud 550 ml Ingrediënten Tomaten (95%) Tomatenpuree (5%) Voedingswaarden per 100g Energiewaarde: 93 kJ (kcal) Vetten: 0,2g Koolhydraten: 3,4g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 1,1g Eiwitten: 1,1g Zout: 0,0 g

Onze smaakmakers

Recepten

Tomatoblend is veelzijdig en kent eindeloze mogelijkheden voor heerlijke gerechten. Het enige wat jij hoeft te doen, zijn de ingrediënten toe te voegen die jij lekker vindt!

Makkelijk koken met verse producten.

Makkelijk koken met verse producten.

Ontdek het zelf

100% duurzaam

Uit 1 kg verse smaaktomaten halen wij 1 kg Tomatoblend. Dat betekent dat er niets verloren gaat bij de productie van onze blend. Bovendien worden de tomaten in Tomatoblend geteeld met aandacht voor mens en milieu: er wordt zuinig omgegaan met water en energie en er worden zoveel mogelijk biologische middelen ingezet om de planten te beschermen tijdens hun groei. 100% duurzaam en 100% lekker!

“Wij telers houden niet van voedselverspilling. Daarom stoppen wij tomaten die niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt in onze Tomatoblend. Met de smaak is immers helemaal niets mis!”
Kijk voor meer informatie op tomatoblend.nl