pompoen-risotto
Rijst wordt overal ter wereld gegeten. En laten we eerlijk zijn, dat is niet voor niks. Met rijst kan je werkelijk alle kanten op! Kies jij voor een Mexicaanse rijstschotel, Italiaanse risotto of Indiase kip tandoori? Het kan allemaal. Je hebt vast wel een pak rijst in jouw voorraadkast staan. Haal er een paar verse ingrediënten bij, en je kan aan de slag!

Gevulde courgette
Het ziet er leuk uit én het is gezond. Gevulde courgettes zijn dé manier om extra groente binnen te krijgen.
gevulde-courgette

Nasi Goreng
Dit Indonesische eenpansgerecht is altijd goed. Serveer het met kipsaté en zelfgemaakte pindasaus.
nasi-goreng

Mexicaanse rijstschotel met tortillachips
Dol op chips?! Eet nu chips als avondeten. Als topping op deze rijstschotel uit de oven natuurlijk!
mexicaanse-rijstschotel

Paella
In Spanje eten ze paella met de hele familie aan een grote tafel. Paella is dan ook een goed gerecht om te maken voor het hele gezin. En het is ook nog eens een eenpansgerecht. Dat betekent minder afwas!
paella

Kip Tandoori
Kip Tandoori is al een erg populair gerecht wordt steeds populairder in Nederland. Niet voor niks! De smeuïge saus in combinatie met de kip en rijst is perfect gerecht voor elk moment in de week.
kip-tandoori

Sushi
Zelf sushi maken is erg leuk en gezellig om samen te doen. Tip: de matjes die je gebruikt om te rollen zijn te koop bij de meeste toko’s.
sushi-rol

Risotto met bietjes
Haal kleur in huis! Van deze kleurrijke risotto word je toch vrolijk?!
bieten-risotto

Jambalaya
Dit gerecht is vooral in Amerika erg populair. Het wordt vaak vergeleken met paella. Heerlijke gebakken pikante rijst met kip, chorizo en ham.
jambalaya