Wijko satésaus kennen we allemaal van de gourmet of barbecue, maar wist je dat satésaus ook ontzettend lekker is bij Aziatische gerechten? Smulweb heeft een top drie gerechten samengesteld met Wijko satésaus:

  1. Indonesische nasi goreng

wijko satésaus

Nasi goreng is een traditioneel Indonesisch gerecht, ‘nasi’ staat voor gekookte rijst en ‘goreng’ voor gebakken. Dit gerecht maak je met spekreepjes in plaats van de standaard kip, maar dat zorgt voor een leuke variatie. Wijko satésaus past perfect bij dit Indonesische gerecht.

  1. Thaise noedels met garnalen

Wijko satésaus

Thailand staat bekend om de noedels en garnalen. Overal op straat worden de noedels gewokt en veelal worden daar groenten en garnalen aan toegevoegd. De sojasaus en oestersaus geven de echte Thaise smaak aan het gerecht. Serveer het gerecht met Wijko satésaus voor een heerlijke combinatie. 

  1. Chinese bami met groenten

Wijko satésaus

Bami is oorspronkelijk een Chinees gerecht. Deze versie met paksoi, verse kruiden en een gekookt eitje is voor iedereen geschikt. Maak je eigen kipspiesjes met de nummer 1 satésaus* van Nederland en voeg je eigen variaties toe aan de satésaus.

Wijko satésaus staat gelijk aan gezelligheid met familie en vrienden, met een gourmet, barbecue maar ook als je heerlijke Aziatische gerechten op tafel zet. Wijko satésaus heeft een lekkere, dikke structuur met stukjes pinda erin en komt in twee varianten. Kant en klaar; waarbij je het enkel hoeft op te warmen en gemakkelijk snel op tafel kan zetten. Of in de geconcentreerde versie waarbij je eventueel zelf ook nog jouw eigen variatie kan toevoegen aan de satésaus. Maak het zoals jij het lekker vind.

 *op basis van AC Nielsen verkoopcijfers