algemene-blog

Nog geen account op Smulweb? Maak hem hier gratis aan! Met een account op Smulweb kan je recepten toevoegen, recepten bewaren, de leukste hobbykoks volgen en meer. Hierdoor heb je altijd je favoriete recepten bij de hand en heb je elke dag volop gratis kookinspiratie.

Om het meeste uit Smulweb te halen kun je gratis een account aanmaken. Dit kan je doen door rechts bovenin de homepage te klikken op aanmelden. Vervolgens kan je ervoor kiezen om je aan te melden met Google+ of je te registreren met je e-mailadres.

Registreren met e-mailadres
Bij het registreren met je e-mailadres kies je eerst een unieke gebruikersnaam. Vervolgens vul je je e-mailadres in en kies je een wachtwoord. Let op: het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Vink hierna het kopje ‘Ik ga akkoord met de voorwaarden en de privacy policy’ aan en klik op ga verder.

Interesses
Vervolgens kom je in een scherm terecht waar je minimaal 5 interessegebieden aan moet klikken. Kies 5 interessegebieden (meer mag natuurlijk ook) en klik onderaan de pagina op voltooien. Als je daarna in het volgende scherm ook op voltooien klikt heb je een account aangemaakt!

Account activeren
Vergeet niet je account te activeren! Je hebt een e-mail ontvangen waarmee je nu je account kunt activeren. Klik in de e-mail op ‘Klik hier om je account te activeren’. Geen mail ontvangen? Check je spam of stuur een e-mail naar info@smulweb.nl.

Je hebt nu een account aangemaakt op Smulweb en je kan beginnen met het toevoegen en bewaren van je favoriete recepten.

account-aanmaken-smulweb