Heb jij ook zo’n lekkere ovenschotel waarvan de hele familie blij wordt, of een recept waarmee je echt uitpakt als vrienden komen eten? Plaats je recept op Smulweb en maak kans op mooie prijzen!

Hoe doe ik mee aan de receptenwedstrijd?
Meedoen is simpel. Je hoeft alleen maar een recept te plaatsen en je maakt al kans op geweldige prijzen.

1. Je logt in op jouw Smulweb account.

2. Heb je nog geen account? Deze kun je aanmaken door rechts bovenin de homepage te klikken op aanmelden. Dit is natuurlijk gratis.  Vergeet niet je account te activeren met de link die je daarna via de mail ontvangt.

3. Vervolgens kun je de lekkerste recepten toevoegen en maak je al direct kans.
Dit doe je door te klikken op toevoegen+ en kies recept.  Hoe meer recepten je plaatst hoe meer kans je maakt.

4. Geef je recept een leuke titel, een beschrijving die wat verteld over jouw recept en een afbeelding. Weet jij een lekkere wijn, een heerlijke salade of een geweldige vleesvervanger voor je gerecht? Deel deze met de andere door het bij het kopje Tips neer te zetten.  Je recept is nu klaar om te plaatsen!
Ook kun je de recepten gemakkelijk delen met vrienden en familie via Facebook, Pinterest of e-mail.

Onder de plaatsers verloten wij elke maand geweldige prijzen zoals kookboekpakketten, fonduesets of zelfs een culinair weekendje weg! In de maand oktober is de prijs van het kookboekenpakket naar Henriëtte Velthuisen en Nicky Verhoeven gegaan. De winnaars van de Boska fondueset zijn Hans Eiff en Asha van der Ree. Gefeliciteerd met jullie prijzen! Waar wacht je nog op? Bereik een groot aantal hobbykoks met jouw recepten, zo kunnen nog meer mensen genieten van al het lekkers én kun je prijzen winnen.

nieuwsbriefnieuw_1130x1800