quesadilla

Quesadilla’s zijn een favoriet hier bij Smulweb. Deze guilty pleasure zouden we het liefst iedere week eten. Uiteraard wel met verschillende vullingen want de mogelijkheden hiermee zijn eindeloos. Hieronder geven we je al wat inspiratie voor je Mexicaanse tosti’s. Wat dacht je van chorizo, pompoen of geitenkaas? Combineer ze met guacamole, zure room of met salsa en je maaltijd is compleet!

Voor ons zijn quesadilla’s ultiem comfort food. Zeker in deze koude winterdagen warmen we hier graag mee op. Nu maar liefst negen recepten waarmee jij deze koude winter doorkomt!

1.Kip quesadilla’s

Een van de classics is natuurlijk een vulling van kipfilet. Deze variant is altijd goed en combineert heerlijk met guacamole!

2.Vegetarische quesadilla’s met spinazie

Deze krokante tortilla’s kunnen natuurlijk ook met een vegetarische vulling. Probeer deze variant met maïs, spinazie, bonen!

3.Quesadilla’s met parmaham en geitenkaas

Deze zijn heerlijk als lunch of combineer het met een salade voor een complete maaltijd.

4.Quesadilla’s met gerookte kip

Wraps en gerookte kip zijn een top combinatie! Dus waarom zou je deze niet voor deze speciale tosti gebruiken?

5.Quesadilla’s met gehakt

Een andere klassieker is natuurlijk een gehaktvulling. Deze geeft je het ultieme Mexicaanse gevoel.

6.Quesadilla’s met chorizo

Dol op pittig? Dan is deze spicy variant met chorizo en jalapeño pepers zeker wat voor jou!

7.Kimchi quesadilla’s

Korea meets Mexico! Kimchi is gefermenteerde witte kool en deze frisse, pittige smaakt combineert geweldig met quesadilla’s! Door de oestersaus, sojasaus en gember krijgt dit gerecht meteen een Oosters tintje.

8.Quesadilla’s met pompoen en tijm

Deze herfstige versie is nu in de winter ook nog heerlijk. Pomoen en tijm zijn een perfecte smaakcombinatie die ook in een wrap goed tot uiting komt.

9.Steak quesadilla’s

Steak op een wrap? Waarom niet! Deze combinatie lijkt misschien een beetje gek op het eerste  gezicht, maar geloof ons, het is geweldig!

Meer inspiratie nodig? Klik dan hier voor meer recepten met quesadilla’s