nacho-ovenschotel-pulled-chicken

Happy tortilla chips day! Vandaag, 24 februari, is het tortilla chip day. Een goed excuus om deze super feestelijke nachoschotel te maken met tortillachips en extra veel kaas. Sabine maakte hem voor haar verjaardag, maar deze snack is natuurlijk voor ieder feestje geschikt. Op de  Smulwebredactie is dit recept in ieder geval goedgekeurd en willen we dit bij iedere borrelgelegendheid wel eten! Bekijk snel het recept.

Tortilla chip day is officieel een feestdag uit de Verenigde Staten, maar dit is een feestdag waar wij graag aan meedoen! Wij zouden iedere dag  deze ovenschotel van Sabine wel kunnen eten. Dit gerecht is super simpel en gegarandeerd een hit op ieder feestje, maar op een normale borrel staat deze nachoschotel ook niet mis.

Een goede tortilla chip schotel is pas compleet als je de lekkerste sauzen toevoegt. Wij gaan voor guacamole en buurtdip oftewel Gooische dip. Benieuwd hoe je deze ultieme nachoschotel maakt? Bekijk het in deze video:

Het recept van deze geweldige nachoschotel vind je hier, inclusief Sabine’s recept voor guacamole en buurtdip! Maak jij hem voor je volgende borrel?