shutterstock_380169421Wij houden van vis! Er kan eindeloos mee gevarieerd worden. Kook met een vette vis als makreel, haring of zalm. Je krijgt door het eten van deze vis veel omega 3-vetzuren binnen. Dit is goed voor zowel hart als bloedvaten, maar vooral erg lekker. Magere vissen zijn: kabeljauw, snoek, schelvis of tilapia. Het voordeel van deze vissoorten is dat het grote hoeveelheid makkelijk te verteren eiwitten bevat. 

Van een snelle romige viscurry met kabeljauw tot een op de huid gebakken dorade, met vis kun je alle kanten op! Wij hebben daarom vijf heerlijke recepten met vis voor jullie uitgekozen. Dat wordt smullen!

 1. Lasagne met vis van Jamie Oliver

shutterstock_568933858

2. Penne met zalmsnippers

shutterstock_590456111

3. Dorade of zeebaars van de grill

shutterstock_380169421

4. Een heerlijke, romig vispotje

shutterstock_590699747 (1)

5. Viscurry uit de wok met kabeljauw

shutterstock_555408001

Benieuwd naar andere blogs?