Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Smulweb wint de prijs voor Populairste Culinaire Website van het Jaar!

© Emmerce. Fotografie door Laura Ellen.

© Emerce. Fotografie door Laura Ellen.

Smulweb was op 1 december bij de uitreiking van de Website van het Jaar en sleepte de prijs van populairste website naar binnen in de categorie culinair!

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Iedereen kan stemmen op hun favoriete website in 24 verschillende categorieën. Smulweb was een van de 12 genomineerden in de categorie culinair.

De uitreiking vond plaats op donderdag 1 december in Gebouw B. Amsterdam en het hele Smulweb-team kwam natuurlijk samen voor deze speciale avond. Er hing meteen een feestelijke sfeer en een diner kon er uiteraard niet aan ontbreken. De avond werd gepresenteerd door Valerio (bekend van o.a. Proefkonijnen op BNN).

© Emmerce. Fotografie door Laura Ellen.

© Emerce. Fotografie door Laura Ellen.

Verdeeld over de avond werden in elke categorie twee winnaars gekozen: de ‘Beste Website’ met de hoogste score op gebied van onder andere inhoud, navigatie en ontwerp en de ‘Populairste Website’ met de meeste stemmen. Alle winnaars werden bepaald door de 892.000 stemmen die het publiek hebben uitgebracht.

Toen bekend werd dat Smulweb de Populairste Culinaire Website van het Jaar had gewonnen kon de avond natuurlijk niet meer stuk. Het hele team werd op het podium gehaald om te prijs in ontvangst te nemen en het was een groot feest. Later op de avond bleek dat we onverwacht nóg een prijs hadden gewonnen, elk jaar kiest een van de organisatoren een genomineerde uit die een usability onderzoek wint en dit jaar kozen zij voor Smulweb!

Een grotere eer dan het winnen van de publieksprijs Culinaire Website van het Jaar is er voor Smulweb natuurlijk niet. Wij willen dan ook al onze gebruikers bedanken voor het uitbrengen van hun stem. Met goede moed bouwen wij door naar een nog groter en beter platform voor al jullie en onze recepten. Iedereen bedankt voor het stemmen en op naar Website van het Jaar 2017!

© Emmerce. Fotografie door Laura Ellen.

© Emerce. Fotografie door Laura Ellen.

2 Reacties

  1. ik heb even een andere vraag, want ik krijg maar geen antwoord op mijn vraag waarom mijn recept niet geplaatst wordt. Daar ik erg ziek ben (geweest) kost het enorm veel energie om een recept te schrijven.
    Ook zoek ik iemand die van mijn recepten een eenvoudig kookboek kan maken of tips hoe je dat je gemakkelijkst kunt doen. Ik wil voor mijn kleinkinderen iets leuks achterlaten. Vanaf 2002 heb ik een blog gemaakt met leuke foto’s, dus niet alleen maar kommer en kwel. en dat is Hessel (partner) aan het redigeren.
    Ik hoop op leuke reacties. Alvast dank voor het lezen.
    Marieke /foekje1.

  2. Ook een felicitatie waar voor alle Smulwebbers die zoveel lekkere recepten plaatsen.

Geef een reactie