_MG_4308

Vind jij het ook altijd moeilijk cadeautjes uit te kiezen voor Sinterklaas of kerst? Pieker niet verder want ook dit jaar hebben wij weer een kleurrijke agenda voor 2017 ontworpen. De Smulweb agenda  is prachtig geïllustreerd en heeft een schitterende goudfolie op de cover. Daarmee is het een echte eyecatcher in je keuken. Het perfecte cadeau voor de thuiskok!

In onze agenda vind je elke week een maakbaar recept om mee uit te pakken. De recepten variëren van een cranberrytaart met amandel tot een linzenstoofpot met wortel en pompoen. Naast de recepten vind je in de agenda ook een seizoenskalender en verschillende keukentricks terug. Wist jij bijvoorbeeld dat wanneer je een druppel citroensap toevoegt aan slagroom deze sneller stijf wordt?

Ook staat er een handig overzicht van alle maten en gewichten in die van toepassing zijn bij het koken, zo vergeet je nooit meer wat dat Amerikaanse recept nou bedoelt met een cup of een ounce.

Uitscheuragenda
De agenda is in A5-formaat en geeft met een pagina per week genoeg ruimte voor al je plannen en notities. Door de ringband kun je pagina’s er makkelijk uitscheuren, dit is handig als bijvoorbeeld een recept ergens anders wilt bewaren of de weken die je al gehad hebt eruit wilt scheuren (waardoor de agenda ook overzichtelijk blijft en steeds een beetje lichter wordt).

Wat ook heel erg leuk is, is dat de agenda zo in elkaar is gezet dat je na gebruik het agendadeel eruit kunt scheuren zodat je alleen de recepten overhoudt. Dat samen met een overzicht van snijtechnieken, een overzicht van wat bewaar je waar in de koelkast en de mogelijkheid om je eigen recepten op te schrijven maken de agenda ook na 2017 een geweldig kookboek die het bewaren waard is.

Je kunt onze agenda hier bestellen voor €14,95 incl. verzendkosten, en vóór 16.00 uur besteld is morgen in huis!

Smulagenda_Spreads5